Witam, borykam się z kolejnym problemem w mojej A6, opisze najpierw dokładnie co ja zauważyłem.
Rozchodzi się o to, że mam licznik z pełnym fisem, i wiem że auto mam po przekładce a angola, i wiem też że licznik był zmieniany na pełen fis, i problem jest następujący, że nie mam w aucie kostki tej szarej co idzie do licznika, w niek chyba idą sygnały np o spalonych żarówkach czy np poziom płynu spryskiwaczy, i problem w tym iż nie mam tej kostki. Jak wkładam licznik z pół fisem to wszystko jest ok ale chciałbym zostać przy tym.
Potrzebuję osoby, która by pomogła mi usunąć problem,potrzebuję schemat albo poradnik, bo na forum jest tego rzekomo masa a w zasadzie nie ma nic, o montażu licznika z pełnym fisem. Z immo nie będe musiał walczyć bo tu wszystko gra. Potrzebuje opis gdzie w instalacje się wbić by dorobić te brakującą kostkę. Wiem, że idzie u mnie wszsystko po CAN.
Po przekręceniu stacyjki fis mi pokazuje ilosć KM do przejechania.I to działa dobrze, ew jak by nikt nie umiał mi pomóc to chociaż jak wyłączyć te komunikaty o przepalonych żarówkach
Bardzo prosze o pomoc