wymiana concert 2 na navigon plus
wymiana concert 2 na navigon plus
Witam jak w temacie mam cały komplet z przed lifta 2000r z koszem klimatronikiem popielniczką zmieniarką i nawet wiązką i anteną od gps pytanie brzmi czy do mojej C5 po lift 2002r wszystko będzie pasować i czy podłączjąc navigon plus w miejsce concert 2 będzie moja fabryczna instalacja pasować??? pozdrawiam
hej.
wiec po 1 musisz sprawidzic po nr czesci czy twoja navi jest przystosowana na mapy polski czyli czy masz dx czy non dx (brak map na pl) co do instalacji nie masz gali nie masz niczego czyli zostaje rzeÂźba...(na bank w zasilaniu musisz podciagnac prawdopodobnie 2 plus do 3 pinu w kostce iso jest to plus pod safe)
ale sa tu bardzej doswiadczeni koledzy wiec ci wiecej ci podpowiedza
wiec po 1 musisz sprawidzic po nr czesci czy twoja navi jest przystosowana na mapy polski czyli czy masz dx czy non dx (brak map na pl) co do instalacji nie masz gali nie masz niczego czyli zostaje rzeÂźba...(na bank w zasilaniu musisz podciagnac prawdopodobnie 2 plus do 3 pinu w kostce iso jest to plus pod safe)
ale sa tu bardzej doswiadczeni koledzy wiec ci wiecej ci podpowiedza
A jeśli chciałbym podłączyć samą navi żeby było tylko radio i zamieniają to oto w wtyczki z concert 2 wystarcza?
[ Dodano: 2013-06-22, 01:19 ]
wymiana udała się sukcesem musiałem kupić złączke iso wszystko działa (prawie wszystko) a mianowicie na fisie nie wyświetla się stacja radiowa i niewiem jak to uruchomić dodam że po podpieciu i uruchomieniu radia czerwona wtyczka nie jest nigdzie podłączona czy można ją jakoś podłączyć????
[ Dodano: 2013-06-22, 01:19 ]
wymiana udała się sukcesem musiałem kupić złączke iso wszystko działa (prawie wszystko) a mianowicie na fisie nie wyświetla się stacja radiowa i niewiem jak to uruchomić dodam że po podpieciu i uruchomieniu radia czerwona wtyczka nie jest nigdzie podłączona czy można ją jakoś podłączyć????