[Holandia] Może jakiś spocik
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Trochę wypiździło ale miło było..
Trochę za zimno, następny latem albo coś koło tego to się dłużej posiedzi
Dzięki za browarek i do następnego
![Obrazek]()

Trochę za zimno, następny latem albo coś koło tego to się dłużej posiedzi

Dzięki za browarek i do następnego

Ostatnio zmieniony 24 mar 2013, 17:51 przez Voytec, łącznie zmieniany 1 raz.
A co, jak jechać to po całości. Taki "grubszy" zlocik to już dawno był w planach, tylko,że jeszcze nigdy do niego nie doszło, niestety. Ale może tym razem... kto wie. Ja tam terminów nie chcesz rzucać. Lepiej by było tak mniej/więcej się ugadać i im bliżej daty tym dopasowywać termin i miejsce, oczywiście w miarę szybko, bo wiadomo,że wiązało by się to z bukowaniem jakiś miejsc, i organizowaniem swojego wolnego czasu nawet.. No ale OK jeśli pierwsi chętni są.. to na co czekać,
Ja mam urlop w sierpniu, wiec sierpień dla mnie odpada. A jak wy macie zaklepane urlopy?
Ja mam urlop w sierpniu, wiec sierpień dla mnie odpada. A jak wy macie zaklepane urlopy?
- nanek84
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
A mnie Koledzy grypa dopadła...wczoraj wieczorem już gorączka itd.ale wrzucam pare fotek dla Was..
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
to wsio,,,no ja tez bym sie pisal na cos grubszego i lepsze zapoznanie z Audimaniakami <lol>pzdr.
to wsio,,,no ja tez bym sie pisal na cos grubszego i lepsze zapoznanie z Audimaniakami <lol>pzdr.
Byla Vectra B x16xel SWAP na c20xe...i w koncu wymarzone Audi...A6 Avant:):):)
wykonane mody:
-led tył+xenon led przód
modyfikacja pompy oleju.
wykonane mody:
-led tył+xenon led przód
modyfikacja pompy oleju.
Re: [Holandia] Może jakiś spocik
Ja jestem na tak , można sie gdzieś spotkać w Holandii .jakos78 pisze:Proponuje zorganizować jakiś zlot w Holandii :mrgreen:
Z teo co przeglądałem na forum skąd są użytkownicy, to widzę, że parę osób by się uzbierało. Jedna na 99% jest pewna(Voytec), ale bez sensu robić zlot dla dwóch osób :-?
Czekamy razem z Voytec, na chętnych
Pzdr <mikołaj>
Pozdrowienia z zielonej Hagi .
-
- Forum Audi A6 / A7
W nocy z 14 na 15 maja skradziono mi Golf V GTI.Nr. rejestracyjny 28-XL-RS , Rok 2005, kolor czarny, przebieg 85tyś.km. VIN : WVWZZZ1KZ5P075331. Auto zostało skradzione w godzinach 22 - 2 na terenie Holandii w mieście Haga. Możliwe że w najbliższym czasie pojawi się w Polsce. Forum zrzesza miłośników aut więc może komuś wpadnie w oko. Z góry dziękuje.
![Obrazek]()
Uploaded with ImageShack.us
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Witam niekoniecznie pojawi się w Pl Koledze z pracy ukradli też golfa dobrze wyposażonego Policja mówiła że już pewnie jest w Pl Dostał kase z ubezpieczalni kupił inny samochód Policja dzwoni że znaleÂźli tutaj w hollandii Takie same nr rejestracyjne tylko dokumenty podrobione na inna osobę Wpadł przy rutynowej kontroli Pozdrawiam