Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

FIS - znikające paski - uszkodzony - Wrocław/Wałbrzych

Elektryka
ODPOWIEDZ
Komandosik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

FIS - znikające paski - uszkodzony - Wrocław/Wałbrzych

Post autor: Komandosik » 14 maja 2013, 09:25

Witam, wiem że bylo o tym na forum, wiem że robią to na allegro po 300zł ale może jest ktoś z forum tutaj ktory moglby to zrobic? Wole dac zarobić swoim (:D) niż obcym.

Ew może polecicie kogoś pewnego? Był temat o Zielonej Górze - ale strona ich nie działa -.-'
Najbardziej zalezaloby mi na zrobienie tego przez wysyłke (chociaz jeszcze nie wiem jak wydlubac FISA) ponieważ czekam na odbior papierów i dopiero za tydzien bede mogl jezdzic autem. a przez ten czas akurat juz by pewnie to przyszło :)

PS: od razu zalozylbym sobie srebrne ramki do zegarów - poleci ktoś jakies? widzialem na allegro plastiki [?] lub aluminiowe w cenach okolo 60-80zł. Ma ktoś jakieś sprawdzone zezstawy?

PS2: TAK BTW, istnieje jakies zamienniki - bo orginalów nie moge nigdzie znalezc? anteny od radia? poniewaz mam urwaną przy samym kikucie... wkurza mnie to bo brzydko wyglada - najbardziej interesowałaby mnie antena automatyczna ktora sama sie wysuwa - można takie coś wsadzić

Auto to a6 c5 98, 2.8Q

Awatar użytkownika
Jarecki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Henryk
Rocznik: 1998
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.4 AGA 165KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: Jarecki » 14 maja 2013, 11:22

PS2: TAK BTW, istnieje jakies zamienniki - bo orginalów nie moge nigdzie znalezc? anteny od radia? poniewaz mam urwaną przy samym kikucie... wkurza mnie to bo brzydko wyglada - najbardziej interesowałaby mnie antena automatyczna ktora sama sie wysuwa - można takie coś wsadzić
heja :)
z tego co wiem to antena z radia znajduje sie w tylnej szybie , a ta na tylnym lewym blotniku to antena z Telefonu :) masz tel a audi <mysli>

Komandosik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Komandosik » 14 maja 2013, 11:52

aaa to mozliwe bo radio odbiera bardzo czysto. ale np TV juz nie, złapalem 2 programy 1 i polsat ale straszne zaklocenia byly. To mozliwe ze faktycznie ta antebna jest od TV i od telefonu :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja