MMI A6 2005 update...
MMI A6 2005 update...
Witam. Mam pytanie odnoszące się do upgradu MMI. Mam wersję na załączonym obrazku...
Nie bardzo wiem które numerki odpowiadają za wersję, czy może mi ktoś pomóc. Jaką wersję posiadam?
Następne pytanie to czy MMI updaty trzeba robić jeden za drugim (po kolei od najstarszej do najnowszej) do końca czy można od razu upgradeować do najnowszego??
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam....
Nie bardzo wiem które numerki odpowiadają za wersję, czy może mi ktoś pomóc. Jaką wersję posiadam?
Następne pytanie to czy MMI updaty trzeba robić jeden za drugim (po kolei od najstarszej do najnowszej) do końca czy można od razu upgradeować do najnowszego??
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak, poziom naładowania akumulatora znika po aktualizacji. Znika również Boardcompuer ale on jest chyba w innym menu. Po podłączeniu do komputera łatwo to przywrócić. Warto też uaktywnić sobie ukryte menu, chyba ze masz już to odblokowane. Upgrade robi się ze zmieniarki w schowku. Pytaj śmiało...
Widzisz mnie na drodze?Trąb i mrugaj, machaj i krzycz!
[A6 C6 3.0 TDI] MMI Upgrade
Witam
Twoja wersja to 6350 z tego co widze.
A ja mam pytanko gdzie jest ten wskaznik naladowania akumulatora?
Pozdro
Marcin
A ja mam pytanko gdzie jest ten wskaznik naladowania akumulatora?
Pozdro
Marcin
Miernik akumulatora masz
jak wciśniesz przycisk "CAR" z konsoli i już w tym menu będziesz miał "Battery meter"....
Re: [A6 C6 3.0 TDI] MMI Upgrade
ÂŹle widzisz...jego wersja to 120079marcin pisze:Witam
Nowsze wersje mają to ukryte. Nic nie zniknęło. Odzyskanie przez VAGa lub ukryte menu.Artquad pisze:Z tego co wyczytałem, w nowszym MMI nie ma już "Battery Level".