[S6 C7] 4.0 V8 BiTurbo 701 KM / 880Nm By Sportmile
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Zawód jak każdy inny, po prostu jestem dobry w tym co robię i tyle. A wiek, no cóż znam młodszych ode mnie którzy są milionerami. Każdy jest kowalem własnego losu.
28 kwietnia, byłem na zawodach 1/4 mili jako widz, ale znajomi z klubu A4 namówili mnie żebym wystartował, był też djkriz swoim RS6 i pojeÂździliśmy trochę. Ja zdobyłem I miejsce a kolega II
Mój najlepszy przejazd zwycięski zarazem ET 12,327
28 kwietnia, byłem na zawodach 1/4 mili jako widz, ale znajomi z klubu A4 namówili mnie żebym wystartował, był też djkriz swoim RS6 i pojeÂździliśmy trochę. Ja zdobyłem I miejsce a kolega II
Mój najlepszy przejazd zwycięski zarazem ET 12,327
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7
- Moje auto: Q5
- Rocznik: 2014
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Mój ma 180 i 370NM i mnie wciska dobrze w fotel a przy takiej mocy jak u ciebie pewnie wyleciałbym przez szybe
Okej Ja Tylko zapytałem bo nigdy nie byłem na takich wyścigach także nie mam pojęcia na jakich zasadach tam jest wszystko ustalane. Najważniejsze ,że I miejsce jest Więcej takich wygranych życzęSsmile pisze:a co do samochodow to było RS6 kolegi z forum, było TTRS porobione na ponad 400 PS była RS4 B7 także kilka aut o moich "gabarytach" było. A to że akurat z kolega Mironem smigałem to tak po prostu wyszło
- FOSS
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Też na nich jeÂździłem i na początku wszystko było OK... tak jak piszesz, design, bardzo dobre walory trakcyjne....Ssmile pisze:Jeżdżę na Vredesteinach Ultrac Sessanta, ze względu na design i bardzo dobre walory trakcyjne. Ogromnym minusem jest gigantyczny szum wynikający z rzeÂźby bieżnika i twardości opon. Ale trzymanie i prowadzenie kosmos. Jedyne co na minus to szum i kamienna twardośćmcz1984 pisze:Witam kolego,
Mam pytanie odnośnie opon letnich. Podaj marke i jakies opinie, bo musze cos nowego na lato zakupic
niestety jak złapałem jednego kapcia obejrzałem bardzo dokładnie oponę i odkryłem wiele spękań na bokach...... więc obejrzałem pozostałe i na ich również było wiele pęknięć na bokach..... masakra bo opony kupowałem nowe i miały 2,5 roku od daty produkcji...... zmieniłem cały komplet na Yokohame AdvanSport (na szczęście miałem w garażu swój wcześniej używany awaryjny komplet) bo do tych popękanych jakoś nie miałem już zaufania a lubię sobie czasem trochę szybciej pojeÂździć
Na ten sezon już nie kupiłem Vredesteina..... chciałem Bridgestone Potenza ale nie było odpowiedniej nośności więc skończyło się na Dunlop SportMaxx.
Yokohame AdvanSport całkiem dobrze wspominam.... w mojej ocenie całkiem dobre opony chociaż mój zaprzyjaÂźniony wulkanizator twierdzi, że te opony w dużych rozmiarach (jeżdżę na 20") są jakieś dziwne i trudno się wyważają.... może to i prawda bo sam wracałem do nich 2 razy na poprawkę wyważania
a co jest trudnego w byciu synem xD ? kazdy jest kowalem wlasnego losu, tylko kazdy ma inną kuÂźnię na starcie.Deniro pisze:Nie chcialem cie urazic , chyle czola takim jak wy ktorzy potrafia cos zrobic w tak mlodym wieku , zdradz jak pomyslSsmile pisze:Zawód jak każdy inny, po prostu jestem dobry w tym co robię i tyle. A wiek, no cóż znam młodszych ode mnie którzy są milionerami. Każdy jest kowalem własnego losu.
24 latek w S7 jakoś mi nie imponuje.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2013, 15:45 przez Jestem Slaby, łącznie zmieniany 1 raz.
Gratuluje zakupu - mimo iz wybralem 535xd z chipem to teskni sie nie za ON tylko za mocna benzyna -
kolor bialy moj ulubiony srodek czarny to oby ci sluzyla bardzo dlugo
daj jakis wykres z hamowni bo wszystkie BMW fabryczne od 2010 nic nie trzyma a Audi gratisowo 3-5% po twoich zmianach to bedzie super rakieta
kolor bialy moj ulubiony srodek czarny to oby ci sluzyla bardzo dlugo
daj jakis wykres z hamowni bo wszystkie BMW fabryczne od 2010 nic nie trzyma a Audi gratisowo 3-5% po twoich zmianach to bedzie super rakieta
-
- Forum Audi A6 / A7
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Jakoś takich docinek na innych forach nie słyszałem, a wszystko co ma zawdzięczam tylko sobie ale tak zupełnie na marginesie to co Cię to boli ? ÂŻal doope ściska ?Jestem Slaby pisze:a co jest trudnego w byciu synem xD ? kazdy jest kowalem wlasnego losu, tylko kazdy ma inną kuźnię na starcie.Deniro pisze:Nie chcialem cie urazic , chyle czola takim jak wy ktorzy potrafia cos zrobic w tak mlodym wieku , zdradz jak pomyslSsmile pisze:Zawód jak każdy inny, po prostu jestem dobry w tym co robię i tyle. A wiek, no cóż znam młodszych ode mnie którzy są milionerami. Każdy jest kowalem własnego losu.
24 latek w S7 jakoś mi nie imponuje.
A skoro nie imponuje Ci 24 latek w S6 to pewnie szlag Cię trafi że przymierzam się do M5 czy RS 6 ale spoko żyj dalej swoimi przekonaniami. Tylko wiedz o tym że niektórzy mają pomysł i jaja żeby go zrealizować, a profity przychodzą z czasem