Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Czujniki parkowania problem

Elektryka
ODPOWIEDZ
doroszko6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Czujniki parkowania problem

Post autor: doroszko6 » 20 kwie 2013, 14:49

Witam wszystkich klubowiczow !Otoz mam problem z czujnikami z tylu ,po wrzuceniu wstecznego slysze ciogly dzwiek tak jakby byla tam przeszkoda .Po sprawdzeniu vasem okazalo sie ze jest wszystko ok zadnych bledow .Przykladajoc ucho wszystkie cykajo jak nalezy ,wyczyscilem tez je wszystkie i dalej to samo ciogle piszczenie .Jak myslicie jaka moze byc przyczyna wilgoc czy cos ? Zastanawiam sie czy wszystkie so takie same bo bym kupil jeden i kombinowal

mass

Post autor: mass » 20 kwie 2013, 15:06

doroszko6 pisze:Zastanawiam sie czy wszystkie so takie same
z tyłu powinny być wszystkie 4 o numerze 7h0919275E lub ewentualnie 7h0919275B

doroszko6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: doroszko6 » 20 kwie 2013, 15:13

Jade w poniedzialek po czujnik bo mi nic nie przychodzi do glowy ,rok temu mialem padniety tylni srodkowy prawy i komp pokazal ,wymienilem i gitara .A teraz lipa ,mam tez nadzieje ze to tylko czujnik pozdr

Awatar użytkownika
mario-975
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: Czujniki parkowania problem

Post autor: mario-975 » 29 kwie 2013, 13:38

doroszko6 pisze:Witam wszystkich klubowiczow !Otoz mam problem z czujnikami z tylu ,po wrzuceniu wstecznego slysze ciogly dzwiek tak jakby byla tam przeszkoda .Po sprawdzeniu vasem okazalo sie ze jest wszystko ok zadnych bledow .Przykladajoc ucho wszystkie cykajo jak nalezy ,wyczyscilem tez je wszystkie i dalej to samo ciogle piszczenie .Jak myslicie jaka moze byc przyczyna wilgoc czy cos ? Zastanawiam sie czy wszystkie so takie same bo bym kupil jeden i kombinowal
Przyczyną może być za duża ilość farby (może były malowane i jest za gruba warstwa)
Mody za przyzwoleniem mojej żonki :

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja