Czujniki parkowania problem
Czujniki parkowania problem
Witam wszystkich klubowiczow !Otoz mam problem z czujnikami z tylu ,po wrzuceniu wstecznego slysze ciogly dzwiek tak jakby byla tam przeszkoda .Po sprawdzeniu vasem okazalo sie ze jest wszystko ok zadnych bledow .Przykladajoc ucho wszystkie cykajo jak nalezy ,wyczyscilem tez je wszystkie i dalej to samo ciogle piszczenie .Jak myslicie jaka moze byc przyczyna wilgoc czy cos ? Zastanawiam sie czy wszystkie so takie same bo bym kupil jeden i kombinowal
Re: Czujniki parkowania problem
Przyczyną może być za duża ilość farby (może były malowane i jest za gruba warstwa)doroszko6 pisze:Witam wszystkich klubowiczow !Otoz mam problem z czujnikami z tylu ,po wrzuceniu wstecznego slysze ciogly dzwiek tak jakby byla tam przeszkoda .Po sprawdzeniu vasem okazalo sie ze jest wszystko ok zadnych bledow .Przykladajoc ucho wszystkie cykajo jak nalezy ,wyczyscilem tez je wszystkie i dalej to samo ciogle piszczenie .Jak myslicie jaka moze byc przyczyna wilgoc czy cos ? Zastanawiam sie czy wszystkie so takie same bo bym kupil jeden i kombinowal
Mody za przyzwoleniem mojej żonki :