ÂŚląska czerwona perełka
- GregorLord
- Forum Audi A6 / A7
na razie jeżdżę niecałe 2 dni zawieszenie jest twardsze ale jak dla mnie ino troszkę może dlatego bo jest na full u góry
Szampon - Shiny Garage Orange Car Shampoo 5L - 50zł
Recznik do osuszania - Fluffy Dryer 60x90cm - 30zł
Rekawica - Car Pro Wool Wash Mitt - 103zl
Na dno wiadra - GRITT GUARD - 40zl
Ogólne czyszczenie - Nielsen Cyclone APC 1l 30zl - czy mają 1l?
3x Buteleczka z atomizerem 1l - 15zl czy SA 3szt?
Smola Prickbort MAC 124 1l - 33zl - brak kiedy będzie?
Glinka - Valet PRO glinka średnio agresywna 100g 33zł
Pedzelki - 9zł
CLENER - Valet PRO Achilles Prep 500ml 50zł
aplikator z mikrofibry do clinera - Meguiars Even-Coat Applicator Pad 2-pak - 23zł
Polimer - Meguiars Deep Crystal Step 2 Polish 45zł
Aplikator pod polimer - Meguiars Soft Foam Applicator Pad - 8zł
WOSK - Poorboy's World Natty's Paste Wax red -85zł
Aplikator piankowy do wosku - 6zl
Ręczniki z mikrofibry bezkrawedziowe - Sonus Der Wunder Polishing Towel (2-pack) x2 - 80zl - wosk, clener, polimer, wnetrze
Skóra Furniture Clinic Leather Care Kit - 85zł
Plastiki srodek Poorboy's World Natural Look 476ml aplikator z mikrofibry zostaje z wczesnej- 49zł
4 mikrofibry do wnętrza - 18zł - auchan 6 szt za 10zl
Opony - Meguiar's Endurance - 50zł - kiedy będzie?
Aplikator do opon - zwykla gabka
-
- Forum Audi A6 / A7
po malowaniu zderzaków i progów poprosiłem żeby zrobili mi polerkę całego autka - zapłaciłem 300zł potem się wgłębiłem w temat - jak się okazuje efektów polerki to tam nie widziałem żadnych więc chyba się komuś już nie chciało - no i myślałem żeby zrobić gdzieś profesjonalną polerkę ale postanowiłem pierw nałożyć te wszystkie kosmetyki jak się okazuje było warto :D
Autko na żywo wygląda jakby wyjechało z salonu :D clener, polimer i wosk zrobiły dobrą robotę niestety ale nie udało mi się zrobić zdjęć 50/50 bo nieszło nic uchwycić na tych fotkach
Autko na żywo wygląda jakby wyjechało z salonu :D clener, polimer i wosk zrobiły dobrą robotę niestety ale nie udało mi się zrobić zdjęć 50/50 bo nieszło nic uchwycić na tych fotkach
- SebaZSW
- Forum Audi A6 / A7
Delikatnie odmlodzone auto codziennego uzytku bez zbednych tuningow,podoba mi sie choc przednie lampy widzial bym ori
poprzednie a6 sweet and low... https://a6klub.pl/a6-avant-static-be ... htm#418007
-
- Forum Audi A6 / A7
LED'y są do jazdy dziennej więc nie oświetlą nam drogi nigdy:P
Drav, mam pytanko, jak składałeś tunel środkowy to nie miałeś problemu z połączeniem rur klimatyzacji do panela tylnego? Bo ja jak składałem to musiało mi się gdzieś rozłączyć i nie wieje do tylu w ogóle:/
Drav, mam pytanko, jak składałeś tunel środkowy to nie miałeś problemu z połączeniem rur klimatyzacji do panela tylnego? Bo ja jak składałem to musiało mi się gdzieś rozłączyć i nie wieje do tylu w ogóle:/
Jest:
A6 C5 1.9 TDI
A4 B5 1.8 B+LPG
A6 C5 1.9 TDI
A4 B5 1.8 B+LPG