Moja lalka na 20 calowych butach
- Mlodyrzeszow
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
ja tam się nie znam ale wydaję mi się że to foto przedstawia jakiś zajeb**** głośnik bo nie bardzo widzę aby tam był jakiś prześwit między gumą i błotnikiem... a niżeli miało by to dotyczyć pięknego koła samochodu

jest MOC!!
					Ostatnio zmieniony 28 kwie 2013, 18:02 przez djkriz, łącznie zmieniany 1 raz.

- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Cała dyskusja nawet nie ocierająca się o temat, za to wypełniona osobistymi wycieczkami, przepychankami i wulgaryzmami poleciała śladem sondy "Voyager".
Panowie sadzik65439 i SebaZSW pokazaliście, że dalsze zabieranie głosu przez Was w tym Temacie jest bezcelowe i drastycznie zaniża jego poziom.
Takie zachowanie nie będzie więcej tolerowane i zakończy się ostrzeżeniem!

Panowie sadzik65439 i SebaZSW pokazaliście, że dalsze zabieranie głosu przez Was w tym Temacie jest bezcelowe i drastycznie zaniża jego poziom.
Takie zachowanie nie będzie więcej tolerowane i zakończy się ostrzeżeniem!
- 

vectra007
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
Hmm, dla mnie po prostu brak komentarza i szacunku do drugiej osoby, najgorsze ze jak sie nie zna kogos osobiscie a pisze sie o nim glupoty to najgorsze to tyle odemnie.
Krzysiek to porzadny klubowicz nie chlopaczek z pierwszej lapanki, to tyle.

Krzysiek to porzadny klubowicz nie chlopaczek z pierwszej lapanki, to tyle.
w razie problemow pisz pomoge nie staram sie wymadrzac staram sie pomoc ucza sie na bledach 

- 

energywaski
- Forum Audi A6 / A7 
- 

martin_wml
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 290KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Za duże masz mniemanie o sobie,że od razu uważasz,że chodzi o Ciebie.Pisi pisze:Coś fajnego wykopałem w innym dziale : wkleję tu cytat
Choć nie jest to podpisane że chodzi o mnie wiem że chodzi o moja osobęmartin_wml pisze:Może za dużo się nie udzielałem na tym forum,ale zauważyłem ze ostatnio tu sie nic nie działo...
Tak sie dzieje w każdej dziedzinie życia gdy nad pomysłem,zapałem i "świeżościa" zaczyna górować kasa..
Sportowiec,polityk są ciekawi i osiagają wyniki gdy im zależy,ale gdy wciągnie ich całe srodowisko które mówi kasa kasa to zaczynją być żałośni
To samo jest tutaj...
Dzieki tej aferze chociaż coś się dzieje i chce się tu zajrzeć
A do tej pory był kult i lizanie dupy jednemu userowi i jego autu,a reszta którym on du...ę lizał robiła to co on chciał i jak jemu pasowało,by w swej pazerności mógł sie dorabiać
............................"Ja wypowiedzi tego prostego chłopka mam głęboko w .... ale w swojej wypowiedzi obraził wszystkich tu wypowiadających się.
Ale co zrobić zazdrość ludzka nie zna granic, jak jeden ma lepiej od drugiego to tego szlag trafia i próbuje zabłysnąć swoimi wypowiedziami.
na tym forum jest duzo ciekawszych projektów od twojego,
A każdy kto nie sypie komplementów na "prawie rs6" od razu ci zazdrości...
Nie ma czego.
a poza tym drogi Admuinistratorze chyba temat do zamknięcia skoro "prawie rs6" sprzedane...
Pozdrawiam

Jeśli chciał sobie duszę oczyścić mógł się zapisać na yogę
 Jeśli chciał sobie duszę oczyścić mógł się zapisać na yogę 
 człowiek naoglądał się tych zdjęć i zamiast przytulić 1.9tdi przytulę S6
 człowiek naoglądał się tych zdjęć i zamiast przytulić 1.9tdi przytulę S6   hehe
  hehe