Witam,
Natknąłem się na kilka aukcji w allegro gdzie komplet 6 wtryskiwaczy wraz ze sterującym kosztuje ok 1300 pln.
Czy jest to wogóle możliwe, że te wtryskiwacze mogą być podrobione? Czy zwyczajnie ktoś sobie je przytulił do kieszeni i teraz sprzedaje?
Czy ktoś takie wtryskiwacze kiedyś kupił? Jak się sprawują?
[ AFB 2.5 150 KM] Cena kompletu wtryskiwaczy do 2,5 V6 TDI z
-
- Forum Audi A6 / A7
[ AFB 2.5 150 KM] Cena kompletu wtryskiwaczy do 2,5 V6 TDI z
The force will be with you...always
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam !
Made in Germany. Mogłem trafić na Brasil lub Turkey. W końcu bosch ma fabryki w kilku krajach.
pzdr
tutaj http://allegro.pl/audi-vw-2-5tdi-v6-01- ... 97374.html
Made in Germany. Mogłem trafić na Brasil lub Turkey. W końcu bosch ma fabryki w kilku krajach.
pzdr
tutaj http://allegro.pl/audi-vw-2-5tdi-v6-01- ... 97374.html
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2013, 18:25 przez spth, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
philiphser pisze:Chlopie pisz wyraznie i zrozumialespth pisze:Witam !
pzdr!
Witam !
Przecież w pierwszym poście philiphser napisał o co chodzi. Kupiłem, wyżej jest link do aukcji, bo moje nadawały sie do wymiany końcówek. Na głowę jeszcze nie upadłem aby płacic 400 PLN za sztukę. Na obsadzie kazdego wtrysku jest wybity kraj producenta. Dlatego pisałem, ze mogłem trafić na niby ori bosch Made in Brasil.
pzdr
- lightfighter87
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Nie wiesz kto ma takie wtryski na sprzedaz? moga byc uzywane ale zeby byly pewne...lightfighter87 pisze:Ja na przykład sprzedawałem wtryski od afb z wymienionymi końcówkami włoskiej firmy Firad ale nikt nie chciał kupić. Cena podobna, zależało mi najbardziej żeby się ich pozbyć i odzyskać kasę. Suma sumarum trafiły przed sprzedażą do auta, gdyż 2 stare lały.
The force will be with you...always