ÂŚląska czerwona perełka
ÂŚląska czerwona perełka
Witam serdecznie
A6 1.9tdi 110 koni
No i modyfikacje zakończone sukcesem :D :D z małym poślizgiem czasowym
Na początku stycznia stałem się posiadaczem czerwonej Audi a6c5 mając w głowie cały plan modyfikacji autka :D
- Pomalowanie zderzaków i progów pod kolor
- Usunięcie srebnej otoczki w grillu
- Pomalowanie blendy na czarno + tablica na taśmie :P - po przeczytaniu forum hihi dzieki!
- Felgi 18' sline + oponki 225x40x18
- Zawieszenie gwintowane MTS technik ( na start why not ) + dystanse 20 lub 25mm niepamietam
- Autko zostało umyte i nawoskowane - 13h pracy fuckkk Zestaw kosmetyków poniżej w postach (+ 3 dni szukania i nauki jak dbać o autko)
- Lampy przód - tubelight - w końcu zobaczycie fotki na aucie :D bo nigdzie niema i kupiłem je w ciemno na niemieckim ebay 2 miesiące temu - jutro będą zdjęcia gdy jest ciemniej wkońcu wiem jak zrobić zdjęcia tych lamp - mnie osobiście zabijają no ale będę kobinował aby wymienić diody na mocniejsze bo na razie to daylight niejest w dzień nic nie widać niestety
- lampy tył - in pro
- kamera cofania zamiast podświetlenia tablicy rejestracyjnej - 99zł allegro - jest moc :P
- Całe oświetlenie wymienione na led - warto zainwestować - bardzo polecam - auto staje się dużooo młodsze
no i to tyle z zewnątrz
idziemy do środka :D
- Skórzana biała tapicerka ( szycie foteli tapicer, boczki i cała reszta klejona przez mnie ;P )
- zmienione radio na pioneer DVD
- Skrzynia + 2 głośniki basowe infinity 30cm
-Wzmacniacz carpower 750w
-kondesator
No i to chyba na tyle :P ogólnie silnik i całe zawieszenie ogarniete na cacy po zakupie ( 2 zdjęcia pożyczone z otomoto gdzieś zapodziałem swoje no ale tak to wcześniej wyglądało)
Z mocą na razie sie nie bawię - przesiadłem się z skody felici 95r 1.3 lpg więc to mi na razie MEGA wystarcza :D
Nie będę pisał co było w oryginale poniżej zdjęcia po zakupie
ok i lecimy z całą resztą
pozdrawiam serdecznie
Drav
A6 1.9tdi 110 koni
No i modyfikacje zakończone sukcesem :D :D z małym poślizgiem czasowym
Na początku stycznia stałem się posiadaczem czerwonej Audi a6c5 mając w głowie cały plan modyfikacji autka :D
- Pomalowanie zderzaków i progów pod kolor
- Usunięcie srebnej otoczki w grillu
- Pomalowanie blendy na czarno + tablica na taśmie :P - po przeczytaniu forum hihi dzieki!
- Felgi 18' sline + oponki 225x40x18
- Zawieszenie gwintowane MTS technik ( na start why not ) + dystanse 20 lub 25mm niepamietam
- Autko zostało umyte i nawoskowane - 13h pracy fuckkk Zestaw kosmetyków poniżej w postach (+ 3 dni szukania i nauki jak dbać o autko)
- Lampy przód - tubelight - w końcu zobaczycie fotki na aucie :D bo nigdzie niema i kupiłem je w ciemno na niemieckim ebay 2 miesiące temu - jutro będą zdjęcia gdy jest ciemniej wkońcu wiem jak zrobić zdjęcia tych lamp - mnie osobiście zabijają no ale będę kobinował aby wymienić diody na mocniejsze bo na razie to daylight niejest w dzień nic nie widać niestety
- lampy tył - in pro
- kamera cofania zamiast podświetlenia tablicy rejestracyjnej - 99zł allegro - jest moc :P
- Całe oświetlenie wymienione na led - warto zainwestować - bardzo polecam - auto staje się dużooo młodsze
no i to tyle z zewnątrz
idziemy do środka :D
- Skórzana biała tapicerka ( szycie foteli tapicer, boczki i cała reszta klejona przez mnie ;P )
- zmienione radio na pioneer DVD
- Skrzynia + 2 głośniki basowe infinity 30cm
-Wzmacniacz carpower 750w
-kondesator
No i to chyba na tyle :P ogólnie silnik i całe zawieszenie ogarniete na cacy po zakupie ( 2 zdjęcia pożyczone z otomoto gdzieś zapodziałem swoje no ale tak to wcześniej wyglądało)
Z mocą na razie sie nie bawię - przesiadłem się z skody felici 95r 1.3 lpg więc to mi na razie MEGA wystarcza :D
Nie będę pisał co było w oryginale poniżej zdjęcia po zakupie
ok i lecimy z całą resztą
pozdrawiam serdecznie
Drav
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2013, 17:36 przez Drav, łącznie zmieniany 10 razy.
- GregorLord
- Forum Audi A6 / A7
hahah - dokładnie :PRozumiem że po zmontowaniu wszystkiego gości do środka zapraszasz tyko w białych skarpetach.
myślę że nie potrzebna - ale ja osobiście miałem powód żeby wszystko rozłożyć niestety zdjęcia pojawią się dopiero w wtorek
Polecam wszystkim Poorboys World Natural Look Dressing - wszystkie możliwe plastiki w aucie zostały tym pokryte a zeszło może z 3mm płynu plastiki pięknie robią się czarne, nie kleją się i nie świecą jakby je ktoś oliwą potraktował
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7