Sygnalizacja zamknięcia samochodu
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dominik
- Moje auto: A7 4K
- Rocznik: 2015
- Nadwozie: Liftback
- Silnik: 2.8 FSI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Sygnalizacja zamknięcia samochodu
Pamieta Ktoś może w którym sterowniku i którym bloku zmienić cyferke by po zamknięciu autka było słychać piknięcie czy coś?Mam key less i czasami nie jestem pewien czy mi się zamknęło czy też nie.
- gregor100
- Forum Audi A6 / A7
Wlasnie w jaki sposob dokonuje sie kodowania? Po wejsciu np. [w control head kodowanie] jest tam juz jakis numer ktory trzeba spisac i po dodaniu jakiegos komponentu jak w moim przypadku byla kierka multifunkcyjna jeszcze raz wklepac te liczby ktore byly zapisane?UneeK pisze:1. 46-Central Conv.
2. [Coding- 07]
3. Dodajemy do wartosci [+0002048]
4. [Do It]
5. [Codding Accepted, OK] + [Go Back]
"+0002048 = Confirmation Anti-Theft System via Horn (PR-A8U) "
- MICHALKAROLINA
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: MaTyS
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2013
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Jak zwykle dziwaczne przepisy...
Korzystanie z funkcji anty napadowej (odcięcie zapłonu po ruszeniu) oraz automatycznego zamykania zamka w czasie jazdy, jak również korzystanie z głośnego potwierdzania włączania/wyłączania alarmu jest dozwolone tylko w krajach, w których nie obowiązują przepisy Regulaminu 97EKG ONZ.
Korzystanie z funkcji anty napadowej (odcięcie zapłonu po ruszeniu) oraz automatycznego zamykania zamka w czasie jazdy, jak również korzystanie z głośnego potwierdzania włączania/wyłączania alarmu jest dozwolone tylko w krajach, w których nie obowiązują przepisy Regulaminu 97EKG ONZ.
- UneeK
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2011
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
A tutaj link do regulaminu
- MICHALKAROLINA
- Forum Audi A6 / A7
Dajcie spokoj a kto wam to sprawdzi ja bede robil na 100%MaTyS pisze:Jak zwykle dziwaczne przepisy...
W TRAKCIE MODOW Z PRZYZWOLENIEM ZONY