Delikatnie zwiększam swój budżet. Co sądzicie o oponach Sava/Fulda/Firestone nie są strasznie drogie a firmy trochę bardziej znane.
Co do opon Sava, to miałem z nimi stycznośc w 2 autach. W poprzedniej a3 miałem je przez 3 lata użytkowania, przyjechały do mnie z autem z zagranicy a były chyba z 2008r. Nie był ani głośne, trochę się ślizgały na mokrym, ale bez tragedii. W pracy mamy t5 z tymi oponami no ale akurat tym autem nie jeÂździ się 150+km/h.
Jakieś opinie?
Opinie o oponach nankang
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Opinie o oponach nankang
Hejka,
No zawsze lepsze nowe opony niż jakieś niewiadomego pochodzenia używki. Nie wiem jaki model ale do wysokich osiągów to pewnie chodzi o wspomiany NS2. Jak widać po testach http://www.rezulteo-opony.pl/opony-nank ... -opon-1909 szału nie ma, hamują na suchym na mokrym nie za dobrze... Zależy jaki masz rozmiar, ale czasem warto dołożyć kilka złotych to będzie dobrze na mokrym i ekonomiczniej może :D
Pozdro!
No zawsze lepsze nowe opony niż jakieś niewiadomego pochodzenia używki. Nie wiem jaki model ale do wysokich osiągów to pewnie chodzi o wspomiany NS2. Jak widać po testach http://www.rezulteo-opony.pl/opony-nank ... -opon-1909 szału nie ma, hamują na suchym na mokrym nie za dobrze... Zależy jaki masz rozmiar, ale czasem warto dołożyć kilka złotych to będzie dobrze na mokrym i ekonomiczniej może :D
Pozdro!
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
proszę was nie wyjeżdzajcie z testami to wszystko marketing i sponsoring czyli po prostu kur.....two w miej lub bardziej ukrytej formie testów konsumenckich i prasowych . prawdziwych opini dowiecie się na forach takich jak to .chociaż i tu widzę żę co niektórzy próbują przemycić totalny shit. co ciekawe opinie o oponach pokrywają sie nie ważne czy to forum audi bmw czy innej marki w 95% zachwalane są te same marki i modele opon .tylko niezależne fora są wiarygodne . co do oponeo to w testach wygrywają te których najwięcej na magazynie
sava fulda firestone zdecydowanie stawiam na firestone z grupy bridgestona .sava i fulda należy do good -year a u nich z jakością marnie za to marketing mają perfekcyjny
sava fulda firestone zdecydowanie stawiam na firestone z grupy bridgestona .sava i fulda należy do good -year a u nich z jakością marnie za to marketing mają perfekcyjny