Witam,
mam duuży dylemta. Od jakiegoś miesiąca jestem posiadaczem audi a6 c5 z radiem chorus, który nie posiada przycisku MODE (czyli brak możliwości podłączenia zmieniarki). Proszę o pomoc, czy ktoś był w podobnej sytuacji jak ja? Nie chciałbym wydać na to duużo $$, więc rozważam 2 opcje:
1) kupić transmiter do zapalniczki
2) włożyć radio ze starego auta SONY GT 730UI
Przy 1 opcji obawiam się, że będzie kiepska jakość dÂźwięku oraz cięzko będzie podczas jazdy zmienić piosnkę, natomiast w 2 opcji obawiam się tego, że nie ori radio będzie brzydko wyglądało...Proszę o pomoc, może są jeszcze jakieś inne rozwiązania tej sytuacji?
Z góry dziękuję!
Jakie radio/sprzęt CD/MP3?
No właśnie jak bym montował nie ori radyjko to tylko takie jak posiadam Sony Gt730ui - ma czerwone podświetlenie. Po prostu mi się podoba wygląd fabrycznego radia.
A odnośnie głośników, posiadam 6 lub 8 (nie wiem czy są syki w tylnych drzwiach) + sub i na pewno nie jest to BOSE to jakiej mogą być firmy i mocy? Ktoś się orientuje?
A odnośnie głośników, posiadam 6 lub 8 (nie wiem czy są syki w tylnych drzwiach) + sub i na pewno nie jest to BOSE to jakiej mogą być firmy i mocy? Ktoś się orientuje?