Mam prosbe do wszystkich klubowiczow z Wroclawia o informacje na temat znanych im sklepow z czesciami do audi.
[A6 C5]Skradzione lusterka
[A6 C5]Skradzione lusterka
Jakis czas temu stluczka, a teraz jeszcze ukradli mi lusterka :evil: . Do tego zlodzieje byli tak nieudolni, ze calkowicie zdewastowali prawe przy probie wyjecia wkladu. Niestety obdzwonilem wszystkie znane mi sklepy z czesciami i nigdzie nie moge dostac wlasnie prawego, sprawe utrudnia fakt, ze bylo ono fotochromatyczne, elektrycznie skladane. Jak sie dowiedzialem w salonie takie lusterko kosztuje ponad 2000zl (sam wklad ponad 1000zl), a czas realizacji ok. 2 tygodni
. Na poczatku myslalem, ze nie oplaca mi sie zglaszac po odszkodowanie AC ale chyba nie bede mial wyjscia.
Mam prosbe do wszystkich klubowiczow z Wroclawia o informacje na temat znanych im sklepow z czesciami do audi.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez shoorty, łącznie zmieniany 3 razy.
Cholernie przykra sprawa,
rozumiem że szukałes na:
http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=lusterko+a6
rozumiem że szukałes na:
http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=lusterko+a6
Znalazlem czlowieka z Wrocławia, ktory ma dla mnie prawe. Cale szczescie, bo w niedlugim czasie mam zaplanowany wyjazd w gory 

Czy to znaczy, ze czesto zdarza Ci sie "gubic" lusterka?censored pisze:shoorty,
jest zaklad na szczecinskiej zawsze tam kupuje wklady moze lusterka cale tez maja
jakby co to pisz na PW
[A6 C5 2.0] lusterka
A ja zrobiłem tak :!:
Po stracie wkładów lusterek- 1 raz komplet
, 2 raz komplet :shock: i raz prawe :evil: pojechałem do znajomego szklarza-poprosiłem żeby naciął mi wkłady i złodziej zwątpił i się od....olił od lusterek.
Taka mała rada i może sposób na tych darmozjadów :!:
Pozdrawiam
Po stracie wkładów lusterek- 1 raz komplet
Taka mała rada i może sposób na tych darmozjadów :!:
Pozdrawiam
fire
Re: [A6 C5 2.0] lusterka
sorka, ale co rozumiesz przez "naciął", bo niebardzo rozumiem.fire pisze:...poprosiłem żeby naciął mi wkłady i złodziej zwątpił i się od....olił od lusterek....
-
Qris