Ile tak na prawdę może być schowków w A6 C5 Avant i od czego to zależy?
Czytając to forum, natknąłem się na wypowiedzi, że dostępny jest dodatkowy schowek umieszczony za (tj. w głąb) schowkiem na koło zapasowe. I tam zwykle schowana jest siatka bagażowa... gdzieś też wyczytałem, że jest też schowek na parasol (też w bagażniku).
Popatrzmy na te rysunki:
Rysunek nr 1
Jest jedna wytłoczka: 18/18A (a może to dwie różne, tylko na rysunku są przedstawione jako jedna?) za to dwie tapicerki podłogi: dwuczęściowa (a więc dwa schowki) 25+26 oraz jednoczęściowa 27.
Dodatkowo, jest jakaś wytłoczka przypominająca schowek pod nr 20.
Schowek nr 7 to akurat dla wersji z trzecim rzędem foteli, więc tutaj jest wszystko jasne.
Rysunki nr 2 i 3 zdają się potwierdzać to, co widzimy na rysunku 1, przy czym na rysunku 3 dodatkowo widać siatkę (nr 4) - to ta podłogowa, do zabezpieczania bagaży?
U mnie (C5 2002 polift 2.7BT, z polskiej dystrybucji) jest podłoga jednoczęściowa (nr 27 na rysunku 1) plus dwa standardowe schowki (po lewej, ze zmieniarką i po prawej, przy subwooferze). Siatki podłogowej oczywiście nie było... chyba że jest jakiś schowek o którym jeszcze nie wiem

Pomożecie w ustaleniu, ile tak na prawdę jest bądÂź może być schowków w bagażniku?
Edyta:
Czy ktoś z Was ma part number siatki dołączanej standardowo do A6 C5?
Znalazłem coś takiego:
http://autopartmaster.com/en/?action=ca ... _pic=41924
4B9 861 869 - ta jest standardowa (?)
4B0 861 873 - opcjonalna (ściągana pasami?)