Cześć
Koledzy, jak ktoś z Małopolski to zecydowanie polecam Wam warsztat Karola. Tutaj macie link do panoramy firm:
http://panoramafirm.pl/ma%C5%82opolskie ... d.html#tab
Od kilku tygodni bezskutecznie starałem się umówić z naszym Piotrusiem, w końcu odpuściłem temat i chyba dobrze się stało. Karol z tego co wiem, nie udziela sie na forum, on po prostu naprawia samochody. Robiłem u niego rozrząd, czujniki parkowania, włącznik drzwiowy, trzeba było wymienić koło pasowe od kompresora klimatyzacji, oczywiście nowy termostat i profilaktycznie cały napęd osprzętu.
Uczciwie doradził, co warto robić na oryginałach a co można kupić używane (czujnik parkowania kupiłem za 80zł w kolorze, a nie za 380zł... z serwisu)
Do serwisu ciężko jest trafić, droga dojazdowa mało reprezentacyjna, ale przecież nie to jest najistotniejsze. W warsztacie bardzo podobał mi się ogólny ład i porządek, klucze poodkładane równo, jak na warunki serwisowe bardzo czysto, na KAÂŻDYM aucie pokrowce ochronne (nie tylko na moim dla niepoznaki). Cześci powydłubywane z aut nie są porozpieprzane po ziemi, wszystko poukładane. Bywałem już w różnych miejscach i gdy pierwszy raz zajechałem do Karola brnąc w błocie, nie miałem dobrych przeczuć. Teraz wiem, jak bardzo się myliłem i jak czasami powierzchowność jest myląca.
Z zadowoleniem będę woził na swoim aucie jego ramki na tablice rejestracyjne, o których mozliwość zamontowania kulturalnie zapytał.
Wszystko dobrze poskładane, plastiki poczyszczone, nigdzie nie doszukałem się podpisu druciarza (odbita czarna ręka), kontakt telefoniczny doskonały.
Nic z tego nie mam, że tutaj to piszę. On nie jest internetowym krzykaczem samochwałą, on NAPRAWIA!!
[Warsztat] Bardzo uczciwy i pracowity chłopak
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Wyrwiząb pisze:Od kilku tygodni bezskutecznie starałem się umówić z naszym Piotrusiem, w końcu odpuściłem temat i chyba dobrze się stało. Karol z tego co wiem, nie udziela sie na forum, on po prostu naprawia samochody.
Cieszy mnie to, że jesteś zadowolony z serwisu, ale uważam, że takie osobiste uwagi/domysły/sugestie powinieneś sobie Kolego darować. To że Kolega Piotruś udziela się na forum i pomaga innym ... czasem kogoś zrugaWyrwiząb pisze:On nie jest internetowym krzykaczem samochwałą, on NAPRAWIA!!

Po co zrażać innych do Kolegi Piotra, skoro nawet (jak piszesz) nie miałeś z nim styczności?
Sorry za OT, ale jakoś tak mi się to nie spodobało ...
Peace
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Bez sensu, o co Ci chodzi? Przecież wysłałem Ci wiadomość PW, obiecałeś że odpiszesz. Kilkukrotnie prosiłem o kontakt odpisując Ci na posty, widząc że masz czas na bezsensowne kłotnie z moderatorem. Sam teraz kłamiesz albo po prostu zapomniałeś. Zobowiązałeś się, że napiszeszPiotruś pisze:To jest kłamstwo.Wyrwiząb pisze:Od kilku tygodni bezskutecznie starałem się umówić z naszym Piotrusiem
Nigdy się z Tobą nie umawiałem i nigdy niczego Ci nie obiecywałem (a tak właśnie wynika z kontekstu Twojej "wypowiedzi").
Nigdzie "na A6" nie widnieje ani jedna moja reklama/kryptoreklama ani zadne inne "zobowiązanie" do świadczenia usług na rzecz użytkowników tego Forum. Pomagam ile chcę i komu chcę - ale niczego nie muszę.
Bardzo dobrze, że trafiłeś do serwisu godnego polecenia i na pewno wiele osób z Twojego rejonu zechce skorzystać z tej rekomendacji (sam bym tak zrobił po tym co napisałeś) ale po co w tym wszystkim rzucasz pod moim adresem sugestywne i fałszywie brzmiące pomówienia?!
Bez odbioru. Piotr
PS:
Po tym co powyżej przeczytałem kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że moja decyzja o całkowitym rozgraniczenie życia realnego od wirtualnej obecności na tym Forum była ze wszech miar słuszna.

No i dlaczego wyogóle myślisz, że pisząc o krzykaczach ma na myśli Ciebie?? Bardzo Cię szanuję, jesteś skarbnicą wiedzy, ale niestety nie udało mi się z tego skorzystać. Jesteś przewrażliwiony.
Bez odbioru
[ Dodano: 2013-03-30, 08:02 ]
Nie no, przecież to nie o tym mówię. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Przecież ja CHCIAÂŁEM właśnie do Piotrka trafic.Kilt pisze:Wyrwiząb pisze:Od kilku tygodni bezskutecznie starałem się umówić z naszym Piotrusiem, w końcu odpuściłem temat i chyba dobrze się stało. Karol z tego co wiem, nie udziela sie na forum, on po prostu naprawia samochody.Cieszy mnie to, że jesteś zadowolony z serwisu, ale uważam, że takie osobiste uwagi/domysły/sugestie powinieneś sobie Kolego darować. To że Kolega Piotruś udziela się na forum i pomaga innym ... czasem kogoś zrugaWyrwiząb pisze:On nie jest internetowym krzykaczem samochwałą, on NAPRAWIA!!... nie oznacza wcale, że nie naprawia aut. Ciesz się z faktu, że masz dobrego mechanika w okolicy i wszystko w aucie śmiga jak należy. Wiesz ... szczęśliwych posiadaczy 2.5 TDI jest jak na lekarstwo
![]()
Po co zrażać innych do Kolegi Piotra, skoro nawet (jak piszesz) nie miałeś z nim styczności?
Sorry za OT, ale jakoś tak mi się to nie spodobało ...
Peace
Piotrek, wysłałem Ci wiadomość na PW. Może chociaż ją przeczytasz.
[ Dodano: 2013-03-30, 08:18 ]
Dodamj jeszcze, że pierwszy raz 9 I 2013 wysłałem Ci wiadomość o 14 z minutami. Czytałem jeszcze z kilka razy mój post i na prawdę trzeba się starać, żeby wydedukować iż o Ciebie chodzi. Wcale nie to było moją intencją.Piotruś pisze:To jest zwykłe matactwo.Wyrwiząb pisze:Od kilku tygodni bezskutecznie starałem się umówić z naszym Piotrusiem
Nigdy się z Tobą nie umawiałem i nigdy niczego Ci nie obiecywałem (a tak właśnie wynika z kontekstu Twojej "wypowiedzi").
Nigdzie "na A6" nie widnieje ani jedna moja reklama/kryptoreklama ani zadne inne "zobowiązanie" do świadczenia usług na rzecz użytkowników tego Forum. Pomagam ile chcę i komu chcę - ale niczego nie muszę.
Bardzo dobrze, że trafiłeś do serwisu godnego polecenia i na pewno wiele osób z Twojego rejonu zechce skorzystać z tej rekomendacji (sam bym tak zrobił po tym co napisałeś) ale po co w tym wszystkim rzucasz pod moim adresem sugestywne i fałszywie brzmiące pomówienia?!
Bez odbioru. Piotr
PS:
Po tym co powyżej przeczytałem kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że moja decyzja o całkowitym rozgraniczenie życia realnego od wirtualnej obecności na tym Forum była ze wszech miar słuszna.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Jeżeli tak jest rzeczywiście to przykro mi, gdybym w pierwszym zdaniu nie wspomniał o Piotrku to nie byłoby dyskusji.zibi06 pisze:Wyrwiząb, zapewne z Twojego polecenia ktoś skorzysta ponieważ jak sam wiesz nie łatwo jest znaleźć dobrego mechanika.Wyrwiząb pisze: Koledzy, jak ktoś z Małopolski to zecydowanie polecam Wam warsztat Karola. Tutaj macie link do panoramy firm:
http://panoramafirm.pl/ma...lf_pad.html#tabMyślę że podobnie jak Kilt, nie mam problemu w czytaniu ze zrozumieniem więc po przeczytaniu Twojego postu mam/miałem takie same "odczucia" jak KiltWyrwiząb pisze: Ludzie czytajcie ze zrozumieniem.
ÂŻyczę "szerokości" i bezawaryjności