na jedny w trysku miałem -36 , zrobiłem reset czyli adaptacja , wyzerowało sie wszystko . Po przejechaniu 2000 km sprawdzam i mam -28

AR nie podejda do Twojego silnika ! ! !sigramsik pisze:Przeczytalem caly temat i dowiedzialem sie ze do silnika BMK mozna zastosowac wtryski AR ! Czy ktos z klubowiczow montowal je ?
Jeszcze jendo, dlaczego nie mozna zastosowac AJ? problem z czytaniem IMA czy jakies inne nie zgodnosci?.
Bezwzględnie do wymiany!!!nicosis pisze:Panowie . powiedzcie mi prosze bo juz nie chwytam tego
na jedny w trysku miałem -36 , zrobiłem reset czyli adaptacja , wyzerowało sie wszystko . Po przejechaniu 2000 km sprawdzam i mam -28. Pytanie dlaczego i czy wymieniac
? Pozdrawiam
Ta są wtryski do motorów po lifcienikos pisze:AR nie podejda do Twojego silnika ! ! !sigramsik pisze:Przeczytalem caly temat i dowiedzialem sie ze do silnika BMK mozna zastosowac wtryski AR ! Czy ktos z klubowiczow montowal je ?
Jeszcze jendo, dlaczego nie mozna zastosowac AJ? problem z czytaniem IMA czy jakies inne nie zgodnosci?.
Bedzie złe dawki dawal. Pewne 100 %
AJ sa znowu z 2.7 to bedzie za male dawki paliwa dawal.
Tylko AH lub BD
EwentualnĂe 059130855 ax
I nie sluchaj sprzedawcow ze ar lub aj pasuja do twojego auta
I tu jest sedno sprawy !Pablo200 pisze:
[ Dodano: 2013-03-23, 10:28 ]Ta są wtryski do motorów po lifcienikos pisze:AR nie podejda do Twojego silnika ! ! !sigramsik pisze:Przeczytalem caly temat i dowiedzialem sie ze do silnika BMK mozna zastosowac wtryski AR ! Czy ktos z klubowiczow montowal je ?
Bedzie złe dawki dawal. Pewne 100 %
AJ sa znowu z 2.7 to bedzie za male dawki paliwa dawal.
Tylko AH lub BD
EwentualnĂe 059130855 ax
I nie sluchaj sprzedawcow ze ar lub aj pasuja do twojego auta
NIE będę kompatybilne na 100%
Nie zakładaj!