Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] Brak podswietlenia wnetrza , swieca tylko zegary i c

Wnętrze
ODPOWIEDZ
tomek5333
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5] Brak podswietlenia wnetrza , swieca tylko zegary i c

Post autor: tomek5333 » 17 mar 2013, 17:31

Witam
W mojej audi podczas jazdy przestało dzialac oswietlenie wnetrza , swiecił jedynie słabo climatonic i zegary wariowały tzn po wyjeciu kluczyka pozostawały w tej samej pozycji co przed wyjeciem (a powinny opadac). Po sprawdzeniu bezpieczników (z lewej strony deski rozdzielczej) okazało sie ze bezpieczników nr 15 był przepalony, jednak po jego wymianie zaczeły jedynie dobrze wskazywac zegary oraz dobrze podswietlony jest climatronic i zegary, reszta nie jest podswietlona (czasami sie zalacza ale jest bardzo ciemno). Wykluczam wlacznik oraz regulacji jasnosci gdyz to wszytsko dziala patrzac na zegary oraz climatronic. Przejrzałem forum i czytałem o liczniku oraz module komfortu. Gdzie szukac przyczyny ?

ConectA__
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ConectA__ » 31 mar 2013, 21:41

Ja obstawiałbym moduł komfortu. U mnie był zalany i też nie miałem oświetlenia wewnętrznego po jego wymianie wszystko świeci aż miło :-) spróbuj od tego. Po dywanem kierowcy jest wymontuj go sobie ale daj jakiemuś elektronikowi niech ci go sprawdzi .

tomek5333
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: tomek5333 » 01 kwie 2013, 12:04

ja juz wiem gdzie lezy problem , mianowicie przewody za radiem na srodkowym panelu gdzie nie kontaktuja . Mozna usunac post :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja