Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Ubezpiecznie PZU dealerskie polecam

Wszystko związane z ubezpieczeniem naszych aut. AC, OC, NW, wypadki, stłuczki, odszkodowania itp.
Awatar użytkownika
sebagzg
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Ubezpiecznie PZU dealerskie polecam

Post autor: sebagzg » 16 mar 2013, 08:26

Witam, ostatnio miałem dylemat gdzie wybrać ubezpieczenie swojej audiki, wiadomo ze człowiek chciałby ubezpieczyć jak najtaniej i w razie wypadku bezproblemowo odzyskac swoje pieniądze, dotychczas ubezpieczałem samochody w Axie i szczerze nie bylem z nich zadowolony... choć mają ubezpieczenia w konkurencyjnych cenach, Tym razem tez do nich dzwoniłem wyliczyli mi OC/AC na 3.400 zł przy 10% wkładzie własnym(najwieksza glupota jaka moze byc) oraz znizkach maxymalnych i bez zwyzek za wiek itd... juz w sumie miałem u nich wykupić aleee... kolega polecił mi ubezpieczenie dealerskie i konkretnie salon HYUNDAI w Sosnowcu z czym oni maja rownież grupe VW Audi. Podjechalem pogadałem chwilke z kobitą i ubezpieczyłem samochod za 2.800 zł bez wkładów własnych przy maxymalnych pakietach.... w PZU <---- gdzie dzwoniąc prywatnie wyliczyli mi składke 4.100 zł :)). Także naprawde polecam ubezpieczenia dealerskie, kobita mi tłumaczyla ze oni ubezpieczaja na calkiem innych zasadach i dlatego maja tak tanio, wiec warto pytać w salonach samochodowych ;) wszystkie formalnosci zajęły 10 min i mialm polise w ręce... Także gorąco polecam tego typu ubezpiecznia :))
sebol

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja