No właśnie, ale wpierw przydałoby się upewnić w 100% czy to skrzyniaAutomationW2 pisze:zastanawiam się nad kupnem nowej skrzyni tylko teraz mam ból głowy ponieważ boje się kupić jakiegoś bubla

123Marcin123 pisze:możesz trafic na bubla skrxzynie ale powiem tak co chwile zamawiam skrzynie do jakiegos auta piewsze na co zwróc uwage to na sprzedawce .zawsze bierz na przykład z alegro od super sprzedawcy taki gosc daje gwarancje rozruchu skrzyni .ja jeszcze nie trafiłem na kiepską skrzynie ale nigdy nic nie wiadomo zamawiaj sprawdz sprzedawce
A mi się wydaję, że to nie jest tego wina. Wszystko u siebie wymieniłem i wraz to samo szkoda kasy tylko na takie gdybanie. Na moje oko jest to wina dyfra jest wyrobiony atak i tyle.dontomalone pisze:musisz wjechać na kanał i popatrzeć czy dyfer ma luz 'góra dół' i czy widać pęknięcia tulei tejże łapy.
Wydaje mi sie że jest to dość częstą usterką
Wymieniłeś ten dyfer?Hubert21 pisze:A mi się wydaję, że to nie jest tego wina. Wszystko u siebie wymieniłem i wraz to samo szkoda kasy tylko na dzieńtakie gdybanie. Na moje oko jest to wina dyfra jest wyrobiony atak i tyle.dontomalone pisze:musisz wjechać na kanał i popatrzeć czy dyfer ma luz 'góra dół' i czy widać pęknięcia tulei tejże łapy.
Wydaje mi sie że jest to dość częstą usterką