Witam serdecznie potrzebuję pomocy w związku z przerobieniem świateł z Anglika na Polaka:) i czy to jest możliwe i w jaki sposób?, czytałem trochę na forum ale nic konkretnego nie znalazłem tylko jakąś blaszkę obrócić o 180 stopni, nie wiem o co chodzi. Jest tam jakaś rączka z zmiany położenia blaszki w pionie. Może ma ktoś jakieś zdjęcia albo inne informacje krok po kroku jak to zrobić bardzo bym był wdzięczny.
Proszę o pomoc, Pozdrawiam
[/b]
Audi A6 C4 1996r. przednie światla z Anglika
moze sie nie znam ale wydaje mi sie ze w angliku jest inne szklo inaczej zalamuje swiatlo.
co do przestawiania to faktycznie jest taki patyczek plastikowy ktorym sie cos przestawia. wyjmij lampe raptem 3 sruby wyjmij zaslepke zeby dostac sie od tylu i tam bedzie taki jasny patyczek koloru cos jakby kremowego, nim cos sie zmienia ale co tego nie wiem,. moze to to
co do przestawiania to faktycznie jest taki patyczek plastikowy ktorym sie cos przestawia. wyjmij lampe raptem 3 sruby wyjmij zaslepke zeby dostac sie od tylu i tam bedzie taki jasny patyczek koloru cos jakby kremowego, nim cos sie zmienia ale co tego nie wiem,. moze to to

impres-me