[A6 C5]Felgi z ET35... Okazja...Ale czy podejda?
[A6 C5]Felgi z ET35... Okazja...Ale czy podejda?
Mam okazje kupić felgi z ET35... Zdania są podzielone czy wejdzie czy nie wejdzie... Felgi jezdziły w A4 B6 z 2001r.... Pytanie czy podejda do mojego A6 C5? Czy nie beda obcierać? Czy nie beda wystawac poza obrys? :-?
-
- Forum Audi A6 / A7
MISIEK_A6, pierwsze co zrobiłem to grzecznie się przywitałem :mrgreen: , (szanownycensored, powitał mnie dzisiaj) a zaraz po tym jak Was powitałem, dałem Ci znać pospiesznie, że ET35 przy 8calach szerokości idealnie podejdą
greg25, odnośnie mojego nicka to wpisałem to mechanicznie tak jak wołają, jeśli uważacie, że będzie to kłopotliwe to możemy poprosić moderatra jeśli nie będzie to dla niego kłopotem zmienić mi na Misiek-TDI bo MISIEK_A6 w końcu był pierwszy
wracając do felg obecnie na lato mam oryginalne 18tki wzór S-line ET43 szer 8cali laczek 235/40/18 i szczerze mówiąc to z przodu między zawieche a koło palca nie wciśniesz tak jest blisko ale kółeczka się kręcą a oponki nie obcierają :mrgreen:

greg25, odnośnie mojego nicka to wpisałem to mechanicznie tak jak wołają, jeśli uważacie, że będzie to kłopotliwe to możemy poprosić moderatra jeśli nie będzie to dla niego kłopotem zmienić mi na Misiek-TDI bo MISIEK_A6 w końcu był pierwszy

wracając do felg obecnie na lato mam oryginalne 18tki wzór S-line ET43 szer 8cali laczek 235/40/18 i szczerze mówiąc to z przodu między zawieche a koło palca nie wciśniesz tak jest blisko ale kółeczka się kręcą a oponki nie obcierają :mrgreen: