Pomożcie , Nie działa głos radia, cd ani nic w samochodzie
Pomożcie , Nie działa głos radia, cd ani nic w samochodzie
Witam panowie potrzebuje pomocy ...Opisze całą sytuacje - po ponad tygodniu stania samochodu na dworze bez odpalania padła mi bateria tzn. kręcił ale nie miał wystarczająco mocy żeby zapalić , a wiec podjechałem busem wziąłem kable podpiałem pod akumulator i samochód odpalił ale po tym stało się tak że nie mam głosu w aucie , w radiu, odtwarzaczu ani nic ...w ogole głosu nie slychać , płyty się zmieniają itp ale nie ma głosu..Resetowałem MMI ale nic to nie pomogło...Czy ktoś miał podobnie i czy ktoś wie co mogło się stać ? Prosze o pomoc ..Jest to audi a6 c6 rok 2004/5
- gregor100
- Forum Audi A6 / A7
na zmieniarce cd nie ma ochrony komponentu chyba ze cd/mp3 to wtedy tak.
Trudno sie z tym zgodzic ze po tygodniu stania auta na slabym aku wlaczyla sie CP no chyba ze niskie napiecie przy odpaleniu odgrywa tutaj glowna role. Moje auto stalo ponad dwa tygodnie z odpietym aku kiedy robilem remont skrzyni (wtedy jeszcze nie mialem pojecia ze cos takiego jak CP istnieje) W kazdym razie nic sie nie stalo po wpieciu aku wszystko wrocilo do normy.
Koelgo podpinaj VCDS!
Trudno sie z tym zgodzic ze po tygodniu stania auta na slabym aku wlaczyla sie CP no chyba ze niskie napiecie przy odpaleniu odgrywa tutaj glowna role. Moje auto stalo ponad dwa tygodnie z odpietym aku kiedy robilem remont skrzyni (wtedy jeszcze nie mialem pojecia ze cos takiego jak CP istnieje) W kazdym razie nic sie nie stalo po wpieciu aku wszystko wrocilo do normy.
Koelgo podpinaj VCDS!