[A6 C6] Spolszczenie do Audi MMI Professional
- jacek528
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Diesel
a6-c6-kodowanie-kierownicy-vt28893.htm? ... kierownica
rzuć okiem na ten post
... to powinno Ci pomóc
rzuć okiem na ten post

-
- Forum Audi A6 / A7
- M1A1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marian
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
KL4K50N,
Wchodzisz w zielone menu
-ust.diagnostyczne
-AKP 0x01 , 0x0B 0x0C
-zaznaczasz MFL
schodzisz do dołu akceptujesz zmiany,wychodzisz z zielonego restsrt MMI i gra.
Dwa dni temu to robiłem u siebie,,bo se wyłączyłem miesząc w zielonym a dziś zauważyłem ,że wróciło mi regulacja podświetlenia wnętrza w zakładce CAR z którą walczyłem od wgrania polaka
Wchodzisz w zielone menu
-ust.diagnostyczne
-AKP 0x01 , 0x0B 0x0C
-zaznaczasz MFL
schodzisz do dołu akceptujesz zmiany,wychodzisz z zielonego restsrt MMI i gra.
Dwa dni temu to robiłem u siebie,,bo se wyłączyłem miesząc w zielonym a dziś zauważyłem ,że wróciło mi regulacja podświetlenia wnętrza w zakładce CAR z którą walczyłem od wgrania polaka

Wykonane
-lampy przednie LED wykonane 17.11.2012, APS plus, ledy całego auta+tablica, AMI, Polskie menu
-lampy przednie LED wykonane 17.11.2012, APS plus, ledy całego auta+tablica, AMI, Polskie menu
OK, a jeżeli angielskiego nie ma w menu do wyboru? Chciałbym zlikwidować spolszczenie i wrócic do oryginału.stifii pisze:Tak angielski jest nadal w menu do wyboru. A jeśli bez inwazyjnie chciałbyś,żeby PL w menu w ogole do wyboru nie bylo to robisz update na 5570Zygi pisze:witam, a jak mozna przywrócic na j. angielski, czy w MMI jest opcja zmiany jezyka po mimo wgrania wersji w j.polskim??
Mam wersje angielska auta, "moze" (czyt. NIGDY) za kilka miesiecy bede chciał sprzedac auto! czy bede mogł powrócic do j.angielskiego??
Pozdrawiam
Ze zdania powyżej wywnioskowałem, że ta procedura jest dla sytuacji kiedy mam zarówno polki i angielski i chce usunąć polski.jacek528 pisze:DKrz, przecież odpisano, że jeśli nie ma to robisz update do 5570
U mnie polski wprowadzono w miejsce angielskiego. Będzie ta sama procedura?
[ Dodano: 2013-02-25, 19:15 ]
OK. Ustaliłem już, że muszę zrobić update do 5570 i wszystko wróci do normy. Kto w Warszawie i okolicach potrafi to zrobić w A8 D3 i za jaki kesz? Może być na priv.