Mój problem polega na tym ze samochód gdy go porządnie próbuję przegazować, czyli ponad 3300obr/min nagle dostaje zamulenia. Na komputerze wyskakuje błąd (575 Cisnienie w przewodzie dolotowym róznica dorególowania). Dziś tylko miałem okazje sprawdzić auto pod komputerem, jutro planuję przejrzeć wszystkie wężyki czy są całe i nie spękane, czy się nie dostaje "lewe" powietrze. Wiem że to może być również wina zawroka n75? Jak go sprawdzić ewentualnie. Oraz wyczytałem że może to być również "czarny scenariusz" jak dla mnie czyli turbinka. Którą sobie zostawię do czyszczenia na sam koniec.
Cały problem znika po ponownym uruchomieniu silnika, wszystko chodzi normalnie, problem nie jest stały. Czasem wyskoczy to pare razy w ciągu tygodnia a czasem tydzień jeżdżę bez tego

I tu pytanie jak to ugryźć, jak można jeszcze konkretniej zdiagnozować co mojego Funfla boli, bądź co jeszcze może wynikać z tego błędu?
No i 2 przy zczytywaniu błędów wyskoczył problem z (1265 Zawór recyrkulacji spalin-N18 przerwa lub zwarcie do masy - BLAD SPORADYCZNY) chociaż tutaj zapewne chodzi o egr'a i teraz pytanie. Nowy? Czyszczenie w jakiś sposób? Czy zaślepienie go?