Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Ustawianie okien - w MMI

Elektryka
ODPOWIEDZ
daniel8324
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Ustawianie okien - w MMI

Post autor: daniel8324 » 26 lut 2013, 14:37

Witam. Mam problem z korzystaniem z funkcji ustawienia okien.
Czytałem instrukcje ale nadal nie potrafię tego ogarnąć.
1. Opcja: - otwieranie komfortowe - mam uaktywnione okna ale jak to ma działać? czy jak mam otwarte okno jak jadę zamknę samochód to okna się same zamykają, a jak otworze samochód to okna otwierają się do tej samej pozycji. Czy ma to inny cel?
2. Automatyczna żaluzja ustawiłem na "on" ale nie ma żadnej rekcji kiedy ma się wysunąć od razu ? ( ręcznie żaluzja działa prawidłowo)

Czy jest tak możliwość że opcja jest widoczna w MMI ale może nie działać przy moim wyposażeniu?

I jeszcze mam pytanie jak sprawdzić czy mam w samochodzie zamykanie szyb z pilota?

Za wszelkie podpowiedzi będę wdzięczny. Pozdrawiam

Audi A7 Klub

Post autor: Audi A7 Klub » 26 lut 2013, 16:22

daniel8324 pisze:I jeszcze mam pytanie jak sprawdzić czy mam w samochodzie zamykanie szyb z pilota?
Otwórz szyby, wyjdź z auta i przytrzymaj na pilocie przycisk zamykania drzwi.

Awatar użytkownika
mr-fix.pl
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: mr-fix.pl » 26 lut 2013, 18:56

daniel8324 pisze:Automatyczna żaluzja ustawiłem na "on" ale nie ma żadnej rekcji kiedy ma się wysunąć od razu ? ( ręcznie żaluzja działa prawidłowo)
żaluzja sama się schowa jak wrzucisz wsteczny.
daniel8324 pisze:Czy jest tak możliwość że opcja jest widoczna w MMI ale może nie działać przy moim wyposażeniu?
Jeżeli ktośÂ źle zakodował sterownik MMI (przełożył z innego samochodu, bawił się ukrytym menu...), to mogą pojawiać się pozycje do obsługi niezainstalowanego wyposażenia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja