[A6] [all] Grill Shadow Line by The ROCK & GranuL
- Lipton
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
właśnie jestem po takim zabiegu ale jak tak patrze na tą ramkę jak przesycha to chyba ten mat bd się różnił od tego na grillu no ale jak patrze na te zdj to chyba u każdeg tak było i wygląda okej
zobaczymy wieczorkiem jak podeschnie wszystko i poskładam do kupy
ale powiem szczerze namęczyłem się trochę żeby zmatowić ten niby chrom :P
[ Dodano: 2011-07-06, 21:08 ]
![Obrazek]()

ale powiem szczerze namęczyłem się trochę żeby zmatowić ten niby chrom :P
[ Dodano: 2011-07-06, 21:08 ]
- DFC Concept
- Forum Audi A6 / A7
- DFC Concept
- Forum Audi A6 / A7
Powiem, że nie. Grill jest prosty, tylko wszystko na gorąco najlepiej naciągać :D no i spory kawałek folii potrzeba o ile nie chcesz sztukować i z kilku kawałków lepić. W sumie zmieniliśmy już folię z czarnej na carbon, a resztę foli ze środka zużyliśmy na oklejenie znaczka :D:D bardziej pasuje tak, bo środek też okleiliśmy carbonem, bo mnie drzewo irytowało :PBartekC5 pisze:właśnie szczerze mówiąc folia bardziej do mnie przemawiaciężko było?
Jak dam radę to wrzucę fotki.
Mam w sumie porobione fotki do fotostory na temat oklejania folią, ale nie wiem czy się przyda i czy już gdzieś jest coś takiego, a nie mam czasu szukać, więc czekam na jakieś info czy ktoś chce to wrzucę :D
Usunięte zgodnie z 27. pkt Regulaminu.
-
- Forum Audi A6 / A7
edit 25.01.13DFC Concept pisze:BartekC5 pisze:właśnie szczerze mówiąc folia bardziej do mnie przemawiaciężko było?
Mam w sumie porobione fotki do fotostory na temat oklejania folią, ale nie wiem czy się przyda i czy już gdzieś jest coś takiego, a nie mam czasu szukać, więc czekam na jakieś info czy ktoś chce to wrzucę :D
Chcieliśmy 10 dni temu. Ale teraz to już nie ważne. Zachowaj dla siebie.