[A6 C5] zapali gasnie
[A6 C5] zapali gasnie
witam,nowy rok i problem,a wiec,dzis rano zapalam auto chwilke pochodzi i gasnie,i tak 3 razy,juz kiedys tak mi sie zdarzylo,ale puzniej bylo ok,az do dzis ,szukalem podobnych przypadlosci na forum i nic wiec napisalem,ps.dosiego roku
- Hincó
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Objawy będą się pojawiać... losowo, przynajmniej ja to tak przeżyłem, rada na to taka że jest możliwość i np wiem że w a4 to pomagało-zaśniedziałe styki przy stacyjce, zimny lut etc. Znajdź dobrego elektryka, w a4 nasz elektryk wyciągnął chyba całą stacyjke, dolutował do niej kable, następnię na samochodzie dolutował kable dolutowane do stacyjki do starych kabli bez końcówek, po tym zabiegu zapomniał każdy o immo.. 

Mam ten sam problem od kilku miesięcy. Narazie z tym żyję ale od wczoraj zaczeło mnie to denerwować i zajełem się tym problemem. Aktualnie zbieram dane. Dlatego też zarejestrowałwm się do klubu. Jaca
:shock:
[ Dodano: 2009-08-16, 21:28 ]
Jeśli gaśnie ci po odpaleniu. Spróbuj zapalić i trzymać obroty w zakresie 1000 Obr/min
przez minutę. A później jak chodzi to powiadom mnie. Widzę że wiele kolegów ma ten problem - natomiast ja mam małą myśl którą chcę sprawdzić. Jaca-CNC
[ Dodano: 2009-08-16, 21:31 ]
Dodatkowo Kolego A6 Diesel. Słuchaj porad kolegi Diesel. a Jak widzę to pomaga ci Bęzyna a to całkiem inna sprawa. Miałem kilka aut i wszystkie na bęzynie. Teraz mam Diesel'a zresztą po raz pierwszy. Jaca
:shock:
[ Dodano: 2009-08-16, 21:28 ]
Jeśli gaśnie ci po odpaleniu. Spróbuj zapalić i trzymać obroty w zakresie 1000 Obr/min
przez minutę. A później jak chodzi to powiadom mnie. Widzę że wiele kolegów ma ten problem - natomiast ja mam małą myśl którą chcę sprawdzić. Jaca-CNC
[ Dodano: 2009-08-16, 21:31 ]
Dodatkowo Kolego A6 Diesel. Słuchaj porad kolegi Diesel. a Jak widzę to pomaga ci Bęzyna a to całkiem inna sprawa. Miałem kilka aut i wszystkie na bęzynie. Teraz mam Diesel'a zresztą po raz pierwszy. Jaca