Witam szuka i szukam na forum przyczyny migania kontrolek ale nie mogę nic znaleźć wiec mam taki problem ze co jakiś czas (szczególnie przy prędkościach powyżej 100km/h)migają mi wszystkie kontrolki na liczniku mniej więcej co 40-50 min dzieje się tak gdy jadę na gazie jeśli ktoś z Was spotkał się z taką przypadłością proszę o pomoc.
Audi A6 C5 kombi,1,8 b+g
Miganie kontrolek
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Raczej nie wiele powie, a na pewno że to nie wina lpg.audika pisze:Podjadę do gazownika który zakładał ten gaz zobaczymy co powie
audika pisze:prędkościach powyżej 100km/h)migają mi wszystkie kontrolki na liczniku mniej więcej co 40-50 min dzieje się tak gdy jadę na gazie
Podejrzewam że chyba nie jechałeś tyle na pb aby sprawdzić.audika pisze:Na benzynie nic się nie dzieje takiego
Zresztą gazownik raczej nie miał potrzeby ingerować w licznik. Raczej skupił bym się na jakimś zimnym lucie w liczniku.
Jeździłem dość długo na benzynie( ok 3 tyg.) nie zauważyłem żeby coś migało, ale jeszcze to sprawdzę na dniach.grzemo pisze:Raczej nie wiele powie, a na pewno że to nie wina lpg.audika pisze:Podjadę do gazownika który zakładał ten gaz zobaczymy co powieaudika pisze:prędkościach powyżej 100km/h)migają mi wszystkie kontrolki na liczniku mniej więcej co 40-50 min dzieje się tak gdy jadę na gaziePodejrzewam że chyba nie jechałeś tyle na pb aby sprawdzić.audika pisze:Na benzynie nic się nie dzieje takiego
Zresztą gazownik raczej nie miał potrzeby ingerować w licznik. Raczej skupił bym się na jakimś zimnym lucie w liczniku.