[A6 C6] Lusterka zewnętrzne
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dominik
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4K
- Nadwozie: Liftback
- Silnik: 2.8 FSI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
[A6 C6] Lusterka zewnętrzne
Witam.Jak to jest z lusterkami zewnetrznymi?Chodzi mi o to że teraz mam podgrzewane i z ledem w dolnej czesci,a chcial bym do tego dorzucic skladanie.Czy wystarczy tylko wymienic lusterka i przekodowac sterowniki w przednich drzwiach?Wiazki pasuja?
Domel48,
Tak przy okazji to też mam taki zamiar i zarazem pytanie,może ktoś pomoże?
Mianowicie chodzi mi o lusterka składane elektrycznie/fotochromowe i podświetlane led-ile powinny mieć pinów? Są 5,7,9,11 i 15 pinowe.
Te 15 pin mają ful łącznie z pamięcią foteli a jaka jest różnica pomiędzy 9 a 11?
9 pin występuje w fotochromie(czego w takim razie nie posiada?składania czy podświetlenia?)-myślę że podświetlenia bo do składania potrzebne są 3 piny a podświetlenia tylko 2.
Więc te 11 pinowe mają składanie/fotochrom i podświetlanie?-dobrze kombinuję?

Tak przy okazji to też mam taki zamiar i zarazem pytanie,może ktoś pomoże?
Mianowicie chodzi mi o lusterka składane elektrycznie/fotochromowe i podświetlane led-ile powinny mieć pinów? Są 5,7,9,11 i 15 pinowe.
Te 15 pin mają ful łącznie z pamięcią foteli a jaka jest różnica pomiędzy 9 a 11?
9 pin występuje w fotochromie(czego w takim razie nie posiada?składania czy podświetlenia?)-myślę że podświetlenia bo do składania potrzebne są 3 piny a podświetlenia tylko 2.
Więc te 11 pinowe mają składanie/fotochrom i podświetlanie?-dobrze kombinuję?
Mody za przyzwoleniem mojej żonki :