lampki drzwi prawa strona
lampki drzwi prawa strona
koledzy czy za lampki w drzwiach z prawej i lewej strony odpowiadają 2 osobne bezpieczniki? jeżeli tak to które? chodzi o to, że nie świecą mi się lampki w drzwiach po ich otwarciu, zarówno przednich i tylnych ale tylko z prawej strony, te czerwone i te białe oświetlające ziemię oraz za fotelem pasażera pod nogami. po otwarciu drzwi na podsufitce się świeci, czujniki drzwi ok...zawsze jeżdżę jako kierowca i dziś przypadkiem zwróciłem na to uwagę, nie wiem czy tak mam od zawsze czy może jakiś bezpiecznik albo przewód...jak ktoś wie proszę o pomoc
a no właśnie sprawdziłem, nie pokazuje, a lampka w podsufitce miga przy przednich i tylnych otwartych drzwiach...a te mikrostyki gdzie są i da się je jakoś podreperować?
[ Dodano: 2013-02-20, 22:21 ]
chociaż teraz tak sobie myślę, że może mam gdzieś kabel przetarty, skoro miga mi w podsufitce zarówno przy przednich jak i tylnych otwartych drzwiach...sam nie wiem, jeśli chodzi o mikrostyki to sporo z tym roboty z tego co czytam na forum
[ Dodano: 2013-02-20, 22:21 ]
chociaż teraz tak sobie myślę, że może mam gdzieś kabel przetarty, skoro miga mi w podsufitce zarówno przy przednich jak i tylnych otwartych drzwiach...sam nie wiem, jeśli chodzi o mikrostyki to sporo z tym roboty z tego co czytam na forum

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7