pomocy c5
pomocy c5
Witam na szukaczce się rozglądałem ale za każdym razem BÂŁÂĄD SERWERA więc pisze tu ,, dziś usiłowałem zmienić podświetlenie furtek na dole w LEDY ,furtka kierowcy mi się udała lecz zabrałem się za furtkę tylną lewą i Ups zwarcie się stało i tak nie ma oświetlenia w kabinie(nogi,podsufitka )i na dodatek na kompie świeci się że wszystkie drzwi są otwarte ,czy to tylko jakiś bezpiecznik? (sprawdziłem po lewej stronie i nic) Pomocy 

B4 2.8 V6
A6 2.8 V6 Quattro
MERCEDES A-klasa 1.6
A6-C5 2.4 ośka
jest
KIA RIO 2015
A6 2.8 V6 Quattro
MERCEDES A-klasa 1.6
A6-C5 2.4 ośka

KIA RIO 2015
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Re: pomocy c5
Kolego sprawdź czy na pewno żaden z bezpieczników nr 6, 14 oraz 38 nie jest spalony. Kiedyś też udało mi się zrobić zwarcie przy wymianie żarówek i wystrzelił jeden z tych bezpieczników (z tego co pamiętam przestało mi działać otwieranie szyb oraz podświetlenie drzwi oraz w kabinie)oli12 pisze:Witam na szukaczce się rozglądałem ale za każdym razem BÂŁÂĄD SERWERA więc pisze tu ,, dziś usiłowałem zmienić podświetlenie furtek na dole w LEDY ,furtka kierowcy mi się udała lecz zabrałem się za furtkę tylną lewą i Ups zwarcie się stało i tak nie ma oświetlenia w kabinie(nogi,podsufitka )i na dodatek na kompie świeci się że wszystkie drzwi są otwarte ,czy to tylko jakiś bezpiecznik? (sprawdziłem po lewej stronie i nic) Pomocy
Jeżeli to nie pomoże to daj znać, będziemy szukać przyczyny gdzie indziej