moze zaczne od konca, odpalala caly czas na strzala, mamy ja z żona czwarty rok i nic nie regenerowalem, do dzis ze tak powiem nie mialem zadnych problemow, wszystko wymieniane (płyny olej itd) na czas. Kilometrow robie duzo, coprawda tylko w NL bo tutaj mieszkam na stale ale latam codziennie 25km do pracy i 25 z pracy, do PL jak lecimy co jakis czas to tez non stop 180 - 220 jak warunki pozwalają i naprawde nic sie nie dzialo.. ew wymiany to alternator i wahacze. Wezwalem pomoc drogowa (w pzu asistance) przyjechala holenderska pomoc drogowa (z reguly sa to mechanicy ktorzy probuja uruchomic auto na miejscu) stwierdzil ze zapowietrzona napewno nie jest ale nie wiedzial co to wiec podlaczyl VAG'a i nic, zadnych kodow bledow

/ Wiec zaladowal auto na lawete i zawieźlismy auto do polskiego warsztatu w NL, naszczescie to mialem w ubezpieczeniu bo koszty lawety tutaj mnie przerazaja...
Dzisiaj dostalem tel co jest grane, koszty itd. Dodam ze koszt regeneracji pompy to koszt za zrobienie jej w PL, oni wysylaja to itd. ale ta cena? jak juz wyzej pisalem ja znalazlem goscia na allegro ktory zrobi to za 130zl (1 rok gwarancji).
Wiec rozmyslam nad wymontowaniem i zamontowaniem jej tylko w warsztacie a renowacje itd wziac na siebie.
Moze ktos ma namiary na 'pompiarzy'?