[ AKN 2.5 150 KM] Pytanie o olej mobil1 super2000
- 

Mariusz777
- Forum Audi A6 / A7 
[ AKN 2.5 150 KM] Pytanie o olej mobil1 super2000
Witam. Mam pytanie co myślicie o Oleju Mobil1 super 2000. Miałem naklejoną naklejke na silniku z tym olejem 10w40 przygotowuje się do wymiany auto a6 c5 (2.5TDI 150KM) 217tys  przebiegu czy jest to olej w miare dobry do tego silnika ponieważ jestem dość świeżym posiadaczem tego modelu i nie orientuje się w kwesi olejów.

- 

123Marcin123
czesc witam przy wymianie oleju pytam kazdego bieże olej ,jezeli nie to polecam castrol 5w 40 ponieważ ma lepsze smarowanie na wałkach a wiadomo jak w tych autach jest ,audi potrafią jeżdzic na pełnym syntetyku nawet do 300tys olej ma lepsze własciwoci i wszędzie dojdzie ciekawostka jest taka ze nawet dzwoniac do dilera audi pytajac sie jaki olej tez powiedzą że castrol n ale to twój wybór  ,zawsze mozesz przejść z połsyntetyka na pełny jezeli pytasz o mobil 2000 nie jest z najwyzszej półki ale nie jest zły,czesto wymieniam w oplu, fordzie itd powodzenia 

- 

Mariusz777
- Forum Audi A6 / A7 
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- 

Mariusz777
- Forum Audi A6 / A7 
- 

123Marcin123
ROMANS naiwnie to ty myslisz i nie wyjezdzaj mi z takimi tekstami, u dilera masz rózne oleje maja podpisane przewazie z 2 lub trzema dostawcami pracowałem to wiem a ty nie masz pojecia to lepiej nie pisz  <szok> zrób cos dla innych nie pisz <szok> albo przyjdz do mnie na praktyke  

[ Dodano: 2013-02-17, 22:33 ]

[ Dodano: 2013-02-17, 22:33 ]
mozesz przejsc spokojnieMariusz777 pisze:Więc myślicie że przejscie na syntetyk byłoby dobrym rozwiązaniem przy tym przebiegu?

- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7 
123Marcin123, do Ciebie na praktykę  ?
?
Opanuj się trochę chłopie bo Ci woda sodowa dekiel wysadzi 

Walisz takim samym tekstem już w którymś temacie, popisujesz się tą swoja niby mądrością, i po co ? Masz jakieś kompleksy ? Niedowartościowania czy co ?
?
Nie Ty jeden gdzieś pracowałeś, jesli negocjowałeś i podpisywałes takie umowy to możemy pogadac jak równy z równym 

Ale jeśli tak było to nie mamy o czym gadać 

Tylko szczerze wątpię, czy akurat tym sie zajmowałeś, bo byś nie napisał:
 który to wg Ciebie "ma lepsze smarowanie na wałkach"  <szok>

?
?Opanuj się trochę chłopie bo Ci woda sodowa dekiel wysadzi

Walisz takim samym tekstem już w którymś temacie, popisujesz się tą swoja niby mądrością, i po co ? Masz jakieś kompleksy ? Niedowartościowania czy co
 ?
?Nie Ty jeden gdzieś pracowałeś, jesli negocjowałeś i podpisywałes takie umowy to możemy pogadac jak równy z równym

Ale jeśli tak było to nie mamy o czym gadać

Tylko szczerze wątpię, czy akurat tym sie zajmowałeś, bo byś nie napisał:
To wygląda tak jakbyś pracował dla Castrola, który to ma:123Marcin123 pisze:ciekawostka jest taka ze nawet dzwoniac do dilera audi pytajac sie jaki olej tez powiedzą że castrol
Obecnie widzę pracujesz przy wymianie oleju i pewnie masz umowę z Castrolem ?123Marcin123 pisze:czesc witam przy wymianie oleju pytam kazdego bieże olej ,jezeli nie to polecam castrol 5w 40 ponieważ ma lepsze smarowanie na wałkach
Części samochodowe online - Motostacja pl
						- 

123Marcin123
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7 
- 

123Marcin123
ok ale ja nie zacząłem  tylko próbowałem pomóc   ale jak ktos zmienia temat i pisze głópoty nap,, że mam umowe z castrolem to jest chore każdy pisząc na forum ma jakis problem ,więc ludzie którzy cos wiedzą starają sie im pomóc tyle , dla scisłosci polecam tez olej petronas
 ale jak ktos zmienia temat i pisze głópoty nap,, że mam umowe z castrolem to jest chore każdy pisząc na forum ma jakis problem ,więc ludzie którzy cos wiedzą starają sie im pomóc tyle , dla scisłosci polecam tez olej petronas  zapomniałem dodac wczesniej ROMAN S lepiej ci
 zapomniałem dodac wczesniej ROMAN S lepiej ci

ale jak ktos zmienia temat i pisze głópoty nap,, że mam umowe z castrolem to jest chore każdy pisząc na forum ma jakis problem ,więc ludzie którzy cos wiedzą starają sie im pomóc tyle , dla scisłosci polecam tez olej petronas
 ale jak ktos zmienia temat i pisze głópoty nap,, że mam umowe z castrolem to jest chore każdy pisząc na forum ma jakis problem ,więc ludzie którzy cos wiedzą starają sie im pomóc tyle , dla scisłosci polecam tez olej petronas  zapomniałem dodac wczesniej ROMAN S lepiej ci
 zapomniałem dodac wczesniej ROMAN S lepiej ci