Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Uderzenie w krawężnik, skrzywienie koła tył

Zawieszenie
Awatar użytkownika
metyoo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Metyoo
Rocznik: 1993
Moje auto: S4 C4
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.0 130KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: metyoo » 14 lut 2013, 22:00

peterx pisze:tak, tak to jest ten drążek. Koledzy wielkie dzięki za pomoc. Niestety na allegro tego nigdzie nie ma. Znalazłem w jednym sklepie internetowym : http://www.arwit.pl/TDZamow.aspx?a=116+ ... kod=&tab=1

Drążek firmy MEYLE.
Polecacie może jakieś inne? Byłbym baardzo wdzięczy za linki do jakis aukcji/sklepów internetowych. <radocha>

Pozdrawiam!
Dzwoniłem do niech kilka dni temu 99PLN nie mają w magazynie i raczej nie będą mieli.
Zamiennik niedostępny, bo szukałem przez tydzień i nic, tylko ASO.
O tulejach napisałem, żeby kupić, do tego kupić używany drążek i zregenerować... <okok>
To jedyna tania alternatywa dla nowej części z ASO...

[ Dodano: 2013-02-14, 22:23 ]
Dostaniesz tylko uszkodzoną część, ale prostą, bo podczas rozkręcania praktycznie wszystkie ulegają uszkodzeniu na tulejach i śrubach.
Uwierz w to co napisałem bo naprawę zawieszenia przeszedłem w tym tygodniu. Ja na szczęście miałem proste drążki, a musiałem to zrobić, żeby ustawić geometrię.
Dzwoniłem po handlarzach i dogadywałem się, a ci po chwili dzwonili,że uszkodzili podczas rozkręcania. Dlatego zamówiłem tuleje,śruby,zawiozłem do warsztatu, a oni mi to wymienili i wtedy dopiero ustawili geometrię...
Innej opcji nie masz,
Reasumując:
-> Zamienników brak
-> Nowa część 4B0501530C w ASO Audi 350PLN
-> używany drążek 30PLN u handlarza
-> tuleje tedgum 00720096 74zł/szt tedgum 00720097 39zł/szt - to jest komplet na jedną stronę+ śruby 44PLN w ASO na jedną stronę.
Wybór należy do ciebie powodzenia.
Jeśli będziesz potrzebował konkretne numery części, daj znać.
Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja