Panowei, kilka tygodni temu wymienilem przednie wycieraczki na nowe z ASO, pierwsze kilka dni dzialaly dobrze potem jedna a teraz droga nie zbiera wody po srodku. Tak jakby ramiona nie odpowiednio mocno dociskaly do szyby.
W ramionach so oczywiscie takie sprezyny, moze trzeba je wymienic ale w ETKA nie wystepuja jako osobna czesc.
Spotakaliscie sie z czym takim kiedys?
[A6 C6 Avant] Wycieraczki przednie nagle slabo zbieraja wode
- pawelx
- Forum Audi A6 / A7
witam ja miałem podobny problem i oczywiście wina była w wyborze wycieraczek, nie wiem jakie dają w ASO ale ja kupiłem VALEO i było podobnie nie zbierały po środku, najpierw myślałem że coś źle założyłem ale było ok, było lato tak więc nie mogły się zepsuć od zamarzniętej szyby
wymieniłem na wycieraczki BOSCH i jest idealnie, mam je już ponad rok i cały czas zbierają bardzo dobrze
wymieniłem na wycieraczki BOSCH i jest idealnie, mam je już ponad rok i cały czas zbierają bardzo dobrze
- cebo0650
- Forum Audi A6 / A7
Moze jakies felerne, bo to juz chyba 2 albo nawet 3 raz jak kupilem ORI i wczesniej nigdy nie bylo zadnego problemu. Jak znajde rachunek to w Poniedzialek jade do ASO i bede sie klucil zeby mi wymienili.0x4B25A pisze:Nawet mnie nie strasz... bo na półce grzecznie leżą i czekają (na lepszą pogodę) na mnie ORI wycieraczki...
-
- Forum Audi A6 / A7