[ A6 C6] Przednie Lampy LED (RS6)
Adxs,
To ciekawe?Wątpię żeby Dominik zapakował Ci zwykły xenon ale kto wie?Powiedz poza tym lampki ok?Nie parują itd...Tak się składa że byłem dzisiaj u niego zostawić moje do przerobienia.Za tydzieĂą będę odbierał więc jak chcesz to mogę podpytać co może być przyczyną twojego problemu.
To ciekawe?Wątpię żeby Dominik zapakował Ci zwykły xenon ale kto wie?Powiedz poza tym lampki ok?Nie parują itd...Tak się składa że byłem dzisiaj u niego zostawić moje do przerobienia.Za tydzieĂą będę odbierał więc jak chcesz to mogę podpytać co może być przyczyną twojego problemu.
Mody za przyzwoleniem mojej żonki :
- Adxs
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
No w sumie jakbyś mógł to chętnie, możesz powiedzieć ze od miesiąca próbuje sie dodzwonić 
Ogólnie jakość wykonania przeróbki bez zarzutu, nic nie paruje, świeci ładnie i gdyby nie te BI to było idealnie.

Ogólnie jakość wykonania przeróbki bez zarzutu, nic nie paruje, świeci ładnie i gdyby nie te BI to było idealnie.
kontakt administratora:
Polecam!
Polecam!
- Adxs
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
On mi przysłał swoje już gotowe a ja mu potem odesłałem moje - stąd moje podejrzenie, że mógł wysłać bez bixów ale jak czytałem to w a6 nie było innych xenonów
?

kontakt administratora:
Polecam!
Polecam!
Witam Panowie
Wydawało mi się że w Pile jest tylko jeden znany człowiek od LED-ów do Audi Dominik, ale widzę że na Allegro jest również Sławomir P. Zajmuje się dokładnie tym samym. Czy ktoś wie czy oni mają ze sobą coś wspólnego ? Na Forum wszyscy znają i chwalą Dominika również i ja chciałbym się do niego zgłosić. Bardzo bym prosił o numer jeśli to nie problem.
Pozdrawiam klubowiczów
Wydawało mi się że w Pile jest tylko jeden znany człowiek od LED-ów do Audi Dominik, ale widzę że na Allegro jest również Sławomir P. Zajmuje się dokładnie tym samym. Czy ktoś wie czy oni mają ze sobą coś wspólnego ? Na Forum wszyscy znają i chwalą Dominika również i ja chciałbym się do niego zgłosić. Bardzo bym prosił o numer jeśli to nie problem.
Pozdrawiam klubowiczów
Dzięki za szybką odp. Panowie.
Nr telefonu (właściwy) dostałem od Mariusza udało się dodzwonić
Dominik zawalony pracą będziemy walczyć z moim tematem jutro, nie miał czasu teraz...
Mam lampki bez xenonu chcę się dowiedzieć od Dominika czy mógł by mi wstawić bixenon i LED od RS6, jedno co pozytywne ale za razem śmieszne to ze mam spryskiwacze oryginalne (w aucie bez xenonu Lol)
Pozdrawiam wszystkich
Nr telefonu (właściwy) dostałem od Mariusza udało się dodzwonić

Dominik zawalony pracą będziemy walczyć z moim tematem jutro, nie miał czasu teraz...

Mam lampki bez xenonu chcę się dowiedzieć od Dominika czy mógł by mi wstawić bixenon i LED od RS6, jedno co pozytywne ale za razem śmieszne to ze mam spryskiwacze oryginalne (w aucie bez xenonu Lol)
Pozdrawiam wszystkich