Przekładka Elektroniki i wyposażenia 4.2
Przekładka Elektroniki i wyposażenia 4.2
Witam. Posiadam a6 4.2 z silnikiem asg ful opcje niestety nadaje sie do kasacji.. Przymierzam sie do kupna drugiej biedniejszej wersji z silnikiem 4.2 ars. Chcial bym do niej przelozyc zawieszenie tyl nivo pneumayk ,parktronic tyl ,przod el rolete tyl , fotele z pamiecia i el kiere z podrzewaniem. Na poczatku myslalem o przekladce calej wiazki z kompem itp. ale nie wiem jakie sa roznice miedzy ars do 99r. a asg od 00r. Czy ktos doposazal juz swoja 6 robil podobne operacje.pozdrawiam
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Re: Przekładka Elektroniki i wyposażenia 4.2
Nie powiem Ci jakie są różnice pomiędzy oboma wiązkami - ustalanie tego zajęłoby wieczność. Jedyne co Ci pozostaje to dołożyć wiązki tylko od systemów, w które chcesz doposażyć samochód, lub też wykorzystując oryginalne wtyczki zrobić nowe wiązki. Schematy na pewno się znajdąLeny009 pisze:Witam. Posiadam a6 4.2 z silnikiem asg ful opcje niestety nadaje sie do kasacji.. Przymierzam sie do kupna drugiej biedniejszej wersji z silnikiem 4.2 ars. Chcial bym do niej przelozyc zawieszenie tyl nivo pneumayk ,parktronic tyl ,przod el rolete tyl , fotele z pamiecia i el kiere z podrzewaniem. Na poczatku myslalem o przekladce calej wiazki z kompem itp. ale nie wiem jakie sa roznice miedzy ars do 99r. a asg od 00r. Czy ktos doposazal juz swoja 6 robil podobne operacje.pozdrawiam