Jedna płytka to aktualizacja do 5150 drugie to aktualizacja bluetooth a trzecia to 5750 ? Ja uzyłem tylko jednej bo wole miec J. Polski

Ze zdjęcia wynika, że nie odczytuje płyty. Nagraj płytę na najniższej prędkości, kup też jakąś dobrą płytkę - odtwarzacze są bardzo wrażliwe i czasem nie odczytują z byle jakich płyt.drakeman pisze:Witam , piszę w imieniu kolegi , który ma mały problem ze spolszczeniem ,
Wgrana zostałą aktualizacja oprogramowania do wersji 5570 , po tej operacji nie można było wgrać spolszczenia , następnie wersja została cofnięta (chyba) do 5150 ,
Piszę chyba bo wszystko zostało zrobione jak pisze instrukcja z forum , i przy aktualizacji z 5570 do 5150 jest 99% i po chwili czekania wyskakuje error
Po tym restaruje MMI i zaczynają się ładować jakieś pliki , pisze coś z wersją 5150 trwa to z 5 min
taki obraz http://www.google.pl/imgres?q=spolszcze ... ,s:0,i:261
i po tym dzieją się cyrki , bo ustawiony jest jezyk rosyjski , i nie działa multifunkcja , język zmienia vcds-em , i po wgraniu z powrotem 5570 wszystko jak ręką odjął a polskiego jak nie było tak nie ma
Mogę Ci pomóc w tej operacjistinger pisze:Kurcze czytam wątek i chęć mam na nowy soft i polaka ale się obawiam że coś namieszam. Mam więc pytanko czy ktoś z forumowiczów z mojej okolicy były na tyle dobry aby wziąć sprawę w swoje ręce w moim wozidle? Zadośćuczynnienie do ustalenia
stinger pisze:Kurcze czytam wątek i chęć mam na nowy soft i polaka ale się obawiam że coś namieszam. Mam więc pytanko czy ktoś z forumowiczów z mojej okolicy były na tyle dobry aby wziąć sprawę w swoje ręce w moim wozidle? Zadośćuczynnienie do ustalenia