[A6 C4] imobilaiser
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C4] imobilaiser
mam taki problem, że przy większym mrozie przy zapalaniu zaczyna migać imobilaiser i odcina zapłon. czy to normalne?
Jeśli dzieje się tak tylko w czasie mrozów to zimny lut masz na bank.
Jeśli masz jakiegoś znajomego elektryka(elektronika) z lutownicą to za flaszkę pewnie
Ci lut poprawi.U nas w Wadowicach gość z warsztatu chciał kuzynowi (nawiasem mówiąc też w golfie) za 100 to zrobić. Bo jak stwierdził trzeba jeszcze kluczyk programować- myślał że trafił na głupszego od siebie chyba. Więc nie daj się nabić w butelkę.
Jeśli masz jakiegoś znajomego elektryka(elektronika) z lutownicą to za flaszkę pewnie
Ci lut poprawi.U nas w Wadowicach gość z warsztatu chciał kuzynowi (nawiasem mówiąc też w golfie) za 100 to zrobić. Bo jak stwierdził trzeba jeszcze kluczyk programować- myślał że trafił na głupszego od siebie chyba. Więc nie daj się nabić w butelkę.
a powiedział by ktoś gdzie tych zimnych lutów szukać?? słyszałem że te zimne luty są na łączu anteny od immobilisera... nie wiem o co chodzi i czy to prawda... Lutować potrafię a podgrzać lut to nie problem z moją ręką nawet te mikro malutkie... Tylko problem taki że nie wiem gdzie tego szukać i co trzeba rozebrać żeby to znaleÂźć w mojej a6 c5 

-
- Forum Audi A6 / A7