Na wstępie przepraszam za mała ilość zdjęć ale nie posiadam więcej
 Będzie sesja po zimie jak umyje audiole i zmienimy jej koła na letnie. C5 jest z 1998r. Audi ma przejechane 248 tys, ale na bank licznik był cofany. Ogólnie przesiadłem się na a6 z Passata b5fl z 2005 r i nie żałuje. Do zamiany zmusił mnie remont a raczej brak gotówki na jego dokończenie, ahhh... Ogólnie nigdy nie kupił bym c5 z takim silnikiem. Do decyzji przyczyniło się to, ze Audi miało dużo nowych części min całe zawieszenie z przodu, nowa turbina,xenon,rozrząd,klocki,tarcze opony,wałki rozrządu,filtry i hydraulikę...w sumie wszystkie bolączki tego modelu zostały usunięte (na jakiś czas
 Będzie sesja po zimie jak umyje audiole i zmienimy jej koła na letnie. C5 jest z 1998r. Audi ma przejechane 248 tys, ale na bank licznik był cofany. Ogólnie przesiadłem się na a6 z Passata b5fl z 2005 r i nie żałuje. Do zamiany zmusił mnie remont a raczej brak gotówki na jego dokończenie, ahhh... Ogólnie nigdy nie kupił bym c5 z takim silnikiem. Do decyzji przyczyniło się to, ze Audi miało dużo nowych części min całe zawieszenie z przodu, nowa turbina,xenon,rozrząd,klocki,tarcze opony,wałki rozrządu,filtry i hydraulikę...w sumie wszystkie bolączki tego modelu zostały usunięte (na jakiś czas  )
 )
W wyposażeniu ma chyba wszystko oprócz nawigacji dlatego nie będę się rozpisywał

Co do planów to mam kilka np:
-polerka przednich świateł - jest
-tylne lampy po lifcie
-blenda us
-renowacja 18
-naprawa fotela kierowcy ponieważ jest rozcięty
-oświetlenie ledowe
-pełen FIS bo jak na razie go brak

-jak Bozia da to i Recaro
-pranie tapicerki

?
  ?