[ A6 C6] odswierzenie lakieru co robic ?
-
adrian055
- yukon
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
adrian055, proszę, nie pisz więcej w tym temacie 
Społeczność forum Audi A6 i Audi A7 - https://a7klub.pl
-
adrian055
ładnie można i naczej to powiedzieć a dlaczego twierdzisz że po wilu godzinach tarcia użyj tempo a zobaczysz zresztą to jest moje zdanie nikt nie musi tego stosować
[ Dodano: 2013-01-23, 23:58 ]
a auto scieram ale lakier wyglada swieżej zresztą myślisz że jak oddajesz samochód do lakiernika to on nie używa żadnych ściernych past używa ale nie zawsze pod nazwą tempo
[ Dodano: 2013-01-23, 23:58 ]
a auto scieram ale lakier wyglada swieżej zresztą myślisz że jak oddajesz samochód do lakiernika to on nie używa żadnych ściernych past używa ale nie zawsze pod nazwą tempo
- yukon
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
adrian055, po wypowiedziach widać, że chyba jeszcze emocjonalnie nie dojrzałeś
zawsze możesz pozostać w grupie "ciemnych", ale jeśli zechcesz zobaczyć jak powinno wyglądać auto, to proponuję www.kosmetykaaut.pl jak kolega wyżej.
Kolejny raz proszę, jeżeli nie masz pojęcia o danym temacie to się nie wypowiadaj
Kolejny raz proszę, jeżeli nie masz pojęcia o danym temacie to się nie wypowiadaj
Społeczność forum Audi A6 i Audi A7 - https://a7klub.pl
- Dany1107
- Forum Audi A6 / A7

Lakier
Witam.Panie i Panowie.Mam pytanko.Jeśli był już temat to wybaczcie.Czy jest ktoś na forum kto był by wstanie po nr win określic jaki mam lakier(ogólnie srebny)chodzi czy były jakieś różne odcienie czy coś w tym stylu.Moj nr.WAUZZZ4F87N033371.Pozdro.
Dany1107.
-
Arekwonski
- Forum Audi A6 / A7

Potwierdzam i zwłaszcza fotorelacje użytkownika Justyna.yukon pisze:adrian055, ale jeśli zechcesz zobaczyć jak powinno wyglądać auto, to proponuję www.kosmetykaaut.pl jak kolega wyżej
TTi 770 + Sirio Titanium 1200
Było- VW Golf MK2 1.4pb, Lanos 1,4pb
Jest - Ford Mondeo mk3 2002 stado 130KM do wykarmienia
Było- VW Golf MK2 1.4pb, Lanos 1,4pb
Jest - Ford Mondeo mk3 2002 stado 130KM do wykarmienia
-
Arekwonski
- Forum Audi A6 / A7

-
spawn_mateo
- Forum Audi A6 / A7

ja w polsce jak przyjezdzam robie to za 1200zl dla starych znajomych. w tym momencie to za 250 funtow nawet nie robie mini,nie dotykam srodka, srodek w a6 za 120funtow - to byla cena podana jakby ktos z forumowiczow chcial i to bylo przed zima, 2 lata temu- wtedy nie ma zbyt wielu chetnych. a glinkuje bo to naprawde nie zajmuje duzo czasu a wszystko sie lepiej trzyma szczegolnie jak kwarcowa powloke dajesz pozatem wiekszosc past ma wypelniacze wiec ipa musi isc w ruch itd nie mowie ze trzeba glinkowac wystarczy 2 razy ipa przetrzec i bedzie ok ja lubie to co robie i tyle- a glinkowanie po korekcie to tylko chwila oczywiscie delikatna glinka nie jakas medium czy hard pozdrawiam i przymierzam sie do zrobienia video kiedys na urlopie swojej a6 moze kiedys czegos fajnego od klienta - ale wtedy zawsze czasu brakujeSJake pisze:spawn_mateo, po co glinkujesz po polerowaniu?![]()
Za 250 funtów to taniocha jak na UK.W Polsce się za tyle A8 nie robi... chyba, że dla handlarzy.
tom