Jestem tu nowy i borykam się z pewnym zagadnieniem. Kupiłem A6 c5 i ma zamontowane radio SONY które szczerze nie podoba mi się. Jak się mawia lepsze co fabryka dała. Chciałbym kupić radio z navi org Audi Ale jak ją zamontować skoro jest wiele większa niż standardowe radio
[ A6 C5 Avant] Nie bardzo rozumiem jak wymienić radio ???
[ A6 C5 Avant] Nie bardzo rozumiem jak wymienić radio ???
Witam wszystkich
Jestem tu nowy i borykam się z pewnym zagadnieniem. Kupiłem A6 c5 i ma zamontowane radio SONY które szczerze nie podoba mi się. Jak się mawia lepsze co fabryka dała. Chciałbym kupić radio z navi org Audi Ale jak ją zamontować skoro jest wiele większa niż standardowe radio
?Czy tam się wymienia jakiś panel środkowy
? I pytanie czy trzeba będzie zmieniać antenę na jakąś z odbiornikiem GPS
Szukałem tak po tematach tego zagadnienia ale nic nie znalazłem.... Dziękuję za odpowiedzi z góry
-
Hans_Cywil
- Forum Audi A6 / A7

Tutaj masz wszystko opisane wraz ze zdjęciami: a6-c5-montaz-konsoli-2din-i-navigation-plus-vt6859.htm.