[ BMK 3.0 224 KM] Adaptacja klapy gaszącej W
[ BMK 3.0 224 KM] Adaptacja klapy gaszącej W
Witam wszystkich posiadam A6 C6 3.0,wymieniłem w niej klape gaszącą i potrzebuje ją zaadaptować ale ni e wiem jaka jest procedura,posiadam vcds 10.6.0,czy ktoś może adaptował już taką klape i czy mógł by sie podpowiedzieć w jaki sposób to zrobić.Pozdrawiam i czekam na jakąś podpowiedz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ryszard
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Poczytaj ten tematlukas27 pisze:wymieniłem w niej klape gaszącą i potrzebuje ją zaadaptować
-a6-c6-blad-vt41743.htm
Pozdrawiam
Witaj camelllcamell,dzieki za podpowiedz tylko mam jedno pytanko czy jesli jest dana czesc zaadaptowana to mozna to w jakis sposób sprawdzic .pytam bo tylko mialem wymienioną klape gaszącą i ją zaadaptowałem, ale przy okazji chciałe zaadaptować silniki od kolektorow sących i juz nie mogłem.Jesli moge to prosze o kontakt na nr 606163341.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ryszard
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Nie pamiętam dokładnie, ale jeśli adaptacja by się nie powiodła to by napisało - że warunki nie zostały spełnione lub coś w tym stylu.lukas27 pisze:czy jesli jest dana czesc zaadaptowana to mozna to w jakis sposób
Widocznie coś źle robisz, zrób jeszcze raz tam nic nie można spieprzyć.lukas27 pisze:ale przy okazji chciałe zaadaptować silniki od kolektorow
Pozdr