Z góry przepraszam za to pytanie ale nie mam pojęcia na prawdę jak to jest z tym CP.
Udało mi się zakupić licznik z lifta w końcu

Nie musisz mieć żadnego dowodu zakupu / jedynie dowód zakupu jest po to jak część jest kradziona to Ty nie ponosisz żadnych konsekwencji gdyż zakupiłeś w dobrej wierze /, wystarczy dowód osobisty - wiem bo dziś dzwoniłem do ASO Wrocław, Opole i Lubin i pytałem o panel klimatyzacji i licznik.Zagór pisze:A na zakupiony licznik kusisz mieć dowód zakupu (FVAT), inaczej nici z kodowania
HO HO HO! sie usmialem.camelllcamelll pisze:Nie musisz mieć żadnego dowodu zakupu / jedynie dowód zakupu jest po to jak część jest kradziona to Ty nie ponosisz żadnych konsekwencji gdyż zakupiłeś w dobrej wierze /, wystarczy dowód osobisty - wiem bo dziś dzwoniłem do ASO Wrocław, Opole i Lubin i pytałem o panel klimatyzacji i licznik.Zagór pisze:A na zakupiony licznik kusisz mieć dowód zakupu (FVAT), inaczej nici z kodowania
Pozdrawiam
Zwróciłem uwagę że Ty już nie pierwszy raz piszesz '' jako prawnik '' nie mam nic przeciwko temu, natomiast napisałem to co mi powiedzieli jak dzwoniłem do ASO Lubin, Wrocław i Opole. Też nigdzie nie zaznaczyłem ani nie miałem na myśli części po okazyjnej cenie, bo jeżeli przykładowo danej części średnia cena to około 500 zeta a ja kupuję za 1000 zł to rzeczywiście okazja nie do odrzucenia.Jestem Slaby pisze:HO HO HO! sie usmialem.
wiec - jako prawnik - uświadomię Cię przyjacielu
Idąc tym tokiem myślenia to nie masz żadnej gwarancji gdziekolwiek co byś nie kupił że nie jest jumane.Jestem Slaby pisze:nie masz dobrej wiary przyjacielu, bo sie zastanawiasz czy jest kradziony czy nie i przewidujesz konsekwencje tego że może byc z nielegalnego źródła.
Jestem Slaby pisze:HO HO HO! sie usmialem.