Przy tym modelu kierowałem się głownie pózniejsza cena tonerów. Czekam na propozycje.

Czyżby Brother robił jeden model?Robin 75 pisze:Ja mam Brothera (skaner,drukarka,fax, Wifi) , jakośc OK, tusze po 10,00 zł .Sprawdz ofertę w necie ,w zakupie nie jest droga .
Kolego po pierwsze to napisz jakim budżetem dysponujesz, bo strzelać propozycjami z różnego pułapu cenowego to można w nieskończoność. Po drugie skoro chcesz mieć skaner to raczej masz na myśli całe urządzenie wielofunkcyjne, a nie tylko drukarkę. Rozumiem też, że skoro chcesz drukować także zdjęcia, to potrzebujesz koloru... a w tym przypadku różnica w cenie atrament/laser jest bardzo znacząca. Moim zdaniem drukowanie zdjęć jest po prostu nieopłacalne i przy normalnym sprzęcie nigdy nie uzyskasz super jakości... no chyba, że coś sporadycznie sobie wydrukować... ale to tylko takie moje małe OTgacek197 pisze:Stoję przed dylematem wyboru drukarki i tu pytanie do was. Jaka drukarkę kupić? Atramentową czy laserową? Koniecznie musi posiadać skaner i Wi FI. Najcześciej będzie używana do drukowania dokumentów również zdjęć,zależy mi na dobrej jakosci.