[A6 C6] Montaż nowych reflektorów
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C6] Montaż nowych reflektorów
Panowie, w mojej a6 mam bi-xenony zwykłe i w związku z tym, że są one już mocno zniszczone (pęknięta obudowa, itp.) postanowiłem poszukać czegoś nowego. Na allegro znalazłem coś takiego:
reflektory .
Sprzedający powiedział mi, że wystarczy tylko przełożyć silniczek regulacji oraz żarniki i przetwornice czyli zero przeróbek wtyczek, itp. Jak uważacie czy po montażu i podpięciu lamp będą jakieś problemy z takimi lampami, czy będą wyskakiwały błędy na FISie?
Dziękuję
reflektory .
Sprzedający powiedział mi, że wystarczy tylko przełożyć silniczek regulacji oraz żarniki i przetwornice czyli zero przeróbek wtyczek, itp. Jak uważacie czy po montażu i podpięciu lamp będą jakieś problemy z takimi lampami, czy będą wyskakiwały błędy na FISie?
Dziękuję
Sebastian
-
- Forum Audi A6 / A7
I to samo powiedział Dominik
, ponoć oryginalna powłoka odbłyśnika zawsze będzie się utleniała i dlatego lepiej jest pokryć całość chromem. Już nie mogę się doczekać na te nowe światła
bo przesiadając się w weekendy z X-traila z bixenonem, którym na co dzień jeżdżę do pracy na A6 to boję się jeździć po zmroku, a nie wspomnę o widoczności podczas deszczu
.

Sebastian