Przejrzałem kilka tematów odnośnie tego nieszczęsnego modułu komfortu jednak nie znalazłem większej ilości odpowiedzi. Może przejdę do sedna.
Audi jeżdżę od maja i nigdy nie było żadnych problemów. Dwa tygodnie temu rozladowal się akumulator przed samym wyjazdem do Warszawy ale że miałem drugi (trochę słabszy) to go podłączyłem i było wszystko w porządku do momentu gdy z Warszawy wracałem do Gdyni. Na początku na wyświetlaczu pojawiła się kontrolka o otwartych wszystkich drzwiach ale zignorowałem to, przelaczylem na średnie spalanie i pojechałem. W trakcie postoju na kawie zauważyłem, ze mrugają kierunki i to mnie trochę zastanowiło no ale do domu trzeba było wrócić. Po pewnym czasie przestały świecić przeciwmgielne z tylu. Wróciłem do domu i po kilku dniach rozladowal się drugi akumulator wiec kolejna podmianka i teraz tak:
- nie mam oświetlenia wnętrza
- lampki w drzwiach nie działają
- jest informacja o otwartych drzwiach i to wszystkich
- szyby się nie otwierają nawet z pilota
- załącza się alarm i mrugają kierunki
Dzisiaj został wyjęty moduł komfortu, przy przekręceniu kluczyka normalnie cyka podobnie jak przekaźniki pod maską. Nigdzie nie ma ani milimetra wody, wszystko suche. Centralny zamyka się normalnie, klapa otwiera się z pilota także normalnie.
Komputer pokazuje błąd odnośnie 4 drzwi, niestety nie pamietam dokładnie

Dodam jeszcze, ze przy duzych opadach jest wilgotna tapicerka w bagazniku.
Gdzie szukać kolejnych rozwiązani co jeszcze może być przyczyna takiego a nie innego zachowania.
Bezpieczniki sprawdzone, wszystkie były cale. Z gó dziękuję za pomoc.