1.Wejda bez szorowania ani innych atrakcji nawet 245 bo takowe posiadam
2.ET 35 i szerokosc 8J w moim przypadku jest na granicy obrysu ,zwlaszcza jesli chodzi o tyl.
pozatym wystarczy poczytac a6-c5-jakie-et-felgi-do-a6-vt4925,60.htm
[ A6 C5] Koła większe niż standard do A6 C5
kolego drugi kolega pyta o progil niestandardowy czyli 45 a w twoim wozie po przejrzeniu profilu widze ze masz profil 401.Wejda bez szorowania ani innych atrakcji nawet 245 bo takowe posiadam
2.ET 35 i szerokosc 8J w moim przypadku jest na granicy obrysu ,zwlaszcza jesli chodzi o tyl.
pozatym wystarczy poczytac a6-c...6-vt4925,60.htm

Było Audi 80 B3 1.8S
Jest OOOO A6 C5 2.4 Quattro
Jest OOOO A6 C5 2.4 Quattro
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
rafalpe, mogę ci odpowiedzieć na 1 pytanie-wejdą,bo na takich jezdziłem latem(225/45/18)-ładnie wygląda ale zero komfortu.Pozdro.
Audi A6 forum w Polsce - https://a6klub.pl
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2001
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
U mnie nic nie tarlo,ale ja mam felgi od a8 gdzie et jest chyba45 i mam dystanse chyba 15mm.
Audi A6 forum w Polsce - https://a6klub.pl
- MaRRcin929
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Kolega długas jeździł na takich oponach i nic mu nie obcierało, ale niestety też musisz wziąć pod uwagę że on ma szersze błotniki więc u Ciebie może być inna sytuacja
[...usunięto treść nie związaną z tematem...]

[...usunięto treść nie związaną z tematem...]
Ostatnio zmieniony 06 sty 2013, 17:15 przez MaRRcin929, łącznie zmieniany 1 raz.
Drogi autorze
Uwazam ze bedzie Tobie ciezko znalesc kogos na tym forum ktory bez namyslu kupil za szerokie felgi ze zlym ET oraz za duzym w obwodzie balonem.
Wiec odpowiedz typu FAKT raczej nie padnie.
Swoj przypadek podalem jako wzgledny punkt odniesienia gdyz przy Twoim ET i szerokosci Felga bedze wystawala 11mm poza obrys na dodatek bedziesz mial 6 % przeklamanie przy dopuszczalnych 2%.Masz na dodatek jeszcze szersza felge przy wezszej oponie co oznacza ze krawezniki beda gryzly felge.
O komforcie to wiadomo wg mnie nie na polskie drogi
Uwazam ze bedzie Tobie ciezko znalesc kogos na tym forum ktory bez namyslu kupil za szerokie felgi ze zlym ET oraz za duzym w obwodzie balonem.
Wiec odpowiedz typu FAKT raczej nie padnie.
Swoj przypadek podalem jako wzgledny punkt odniesienia gdyz przy Twoim ET i szerokosci Felga bedze wystawala 11mm poza obrys na dodatek bedziesz mial 6 % przeklamanie przy dopuszczalnych 2%.Masz na dodatek jeszcze szersza felge przy wezszej oponie co oznacza ze krawezniki beda gryzly felge.
O komforcie to wiadomo wg mnie nie na polskie drogi